HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Anja Alavanja objavila je novu relevantnu objavu na svojem Instagramu. Mnogi će se složiti s njezinim mislima.

Voditeljica koju obožavamo zbog britkog jezika i duhovitosti osvježavajuće je iskrena po pitanju restorana koje mnogi smatraju prestižnima, a koje influenceri hvale na sva zvona.

Anja se fotkala na terasi restorana Seven Hills Restaurant Istanbul koji ima idiličan pogled na popularnu džamiju Aja Sofiju.

Anja Alavanja posjetila je Istanbul

Voditeljica je utvrdila da je hrana u ovakvim restoranima s dobrim pogledom uglavnom loša, a cijene su visoke.

“Mogla bi napisati koju motivacijsku poruku uz ovu idiličnu fotku, ali ja sam ipak praktična žena, pa moram napisati da je u ovakvim restoranima s fenomenalnim pogledom hrana uglavonom loša, a cijene astronomske. Ps. U realizaciji ovog posta, nije naručeno niti jedno jelo. Neće oni Balkance…”, napisala je u opisu objave na kojoj ju vidimo kako čita meni restorana u laganom outfitu idealnom za Istanbul.

S njezinim dojmom složili su se i mnogi fanovi.

“Svi restači s pogledom nažalost imaju slicnu priču. Treba odabrati male jednostavne restorane bez da se nečime posebno ističu. U takvima mozes osteti satima i na kraju te časte baklavom i Turkish delights-ima. Ima ih svuda, meni osobno jako fora onaj dio oko galate”, napisao je jedan obožavatelj.

“Apsolutno si u pravu; Cijene su postale astronomske i za domaće i za turiste”, složio se drugi.

druge vijesti