HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lenny Kravitz jedan je od omiljenih glazbenika. 59-godišnja zvijezda i glasom i stasom osvaja srca obožavatelja i obožavateljica.

Uskoro će počastiti i Hrvatsku svojim prisustvom, te će nastupiti 28. srpnja u pulskom Amfiteatru u sklopu velike svjetske turneje Blue Electric Light Tour.

Pjevač se ozbiljno priprema za koncert, trenirajući naporno u teretani.

Lenny je objavio uzbudljiv video u kojem vježba u teretani s osobnim trenerom, a oduševio je i svojim outfitom. Glazbenik je odjenuo kožne crne hlače i ljubičastu majicu bez rukava, a na noge je obuo čizme. Nosio je i tamne sunčane naočale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Žestoko je dizao utege, a oduševio je i trenera koji mu je pomagao.

Lenny Kravitz uzbudio Instagram

“Hvala ti Bože na današnjem danu! Zahvalan. Nikad se bolje nisam osjećao. Nema prečica pa maksimalno iskoristite dan. Sve je moguće. Šaljem ljubav!”, napisao je u opisu objave.

PROČITAJTE: Lenny Kravitz gol pokazao sve u 60. godini života

Fanovi su bili pomalo šokirani, no svakako oduševljeni prizorom Lennyja u teretani.

“Ovo je 59-godišnjak”, “Kada 40 kilograma izgleda kao 4”, “Koža u teretani? To je jedan od načina da se preznojite”, “Čovječe! Nositi čizme i kožne hlače dok vježbate je ludo!”, “Tko trenira u kožnim hlačama? To može samo Lenny”, “Razlozi zašto još nisam počeo vježbati: 1. Nemam nijedne kožne hlače. To je to”, pisali su oduševljeni pratitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

druge vijesti