HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Gisele Bündchen (43) još je jedna u nizu poznatih osoba koje otvoreno govore o svojoj borbi s anksioznošću i depresijom. Gisele je u nedavnome intervjuu ispričala kako se uspjela nositi s napadima panike.

Nisam imala pojma da je to povezano s mojim načinom života, ali hrana je bila velik dio toga“, rekla je u poznatoj emisiji The View.

Gisele je objasnila da je u ranim dvadesetima počela doživljavati teške napadaje panike.

Gisele Bündchen anksioznost je liječila uz pomoć naturopata

Nisam znala što činiti“, rekla je. “Jedna od najgorih stvari kod napadaja panike je intenzivan strah da ćete imati još jedan.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Nastavila je: “Željela sam se osjećati bolje pa sam pronašla nevjerojatnog naturopata koji mi je rekao: ‘Gisele, moramo promijeniti tvoju prehranu.’ A ja sam rekla: ‘Prehranu? Kakve to veze ima s napadima panike?’ A on je rekao: ‘Da, to ima veze s tim.’ Ispričala sam mu svoj dan. Pijem, pušim, pijem kavu – a on je rekao ‘Slušaj… prestani odmah’. Rekao je: ‘Ne spavaš. Stalno si u različitim vremenskim zonama. Cijeli dan užasno jedeš.”

Gisele Bündchen anksioznost tretira zdravim navikama

Gisele je ispričala da je poboljšanje njezinih prehrambenih navika, spavanje najmanje osam sati i vježbanje svaki dan učinilo čuda za njezino mentalno zdravlje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Godinu i pol nakon jednog od najgorih trenutaka u mom životu, sve se promijenilo”, rekla je. “Postala sam druga osoba. Počela sam prakticirati meditaciju. Počela sam vježbati jogu. Počela sam vježbati disanje. Bilo je to dugo putovanje.”

druge vijesti

gdje kupiti dubai čokoladu

Znamo gdje se u Hrvatskoj može kupiti ONA PRAVA Dubai čokolada!

Dubai čokolada, slastica koja je osvojila svijet svojom bogatom aromom i neodoljivom teksturom, postala je sinonim za luksuz u svijetu slastica. Ova jedinstvena kombinacija čokolade, kadaifa i kreme od pistacija sada je dostupna i u Hrvatskoj, donoseći dašak bliskoistočne čarolije na naš stol.

Food

24 studenoga 2024