HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Elvis Presley vjerojatno je najveća glazbena zvijezda svih vremena. Legendarni glazbenik još uvijek je iznimno popularan unatoč tome što je preminuo još 1977. godine, a tome su dokaz i dva filma iz prošle dvije godine, Elvis Buza Luhrmanna i Priscilla Sophije Coppole koja je pratila njegovu vezu sa suprugom Priscillom.

Elvis je imao samo jedno dijete, a to je bila kćer Lisa Marie, koja je nažalost iznenada preminula početkom prošle godine sa samo 54 godine.

Koliko je legendarni glazbenik volio svoju kćer vjerojatno najbolje zna jedan od njegovih najbližih suradnika, frizer Larry Geller.

Elvisov frizer radio je za njega 13 godina i dobro znao pjevačevu obitelj

Poznavao sam Lisu Marie još otkad je bila djevojčica“, primijetio je Geller kada su ga intervjuirali malo nakon njezine smrti. Larry je počeo raditi za Elvisa 1964. i proveo dosta vremena na njegovu imanju Graceland. “Kad je imala 4 godine, plesala bi u svojoj haljinici, na vrhovima prstiju, vrtjela se okolo i govorila: ‘Pogledaj me, ja sam balerina!‘”

elvisov frizer

Obiteljski Božić Presleyjevih.FOTO: Profimedia

Dodao je: “Lisa je toliko voljela svog tatu. Kad bi dugo spavao, sjedila bi na vrhu stepenica čekajući ga da siđe. Elvis se topio od ljubavi kad bi mu skočila u zagrljaj.”

Geller se također prisjetio teškoga događaja. Upravo je on bio u društvu Lise Marie kada su 1977. čuli da je njen otac preminuo.  “Bio sam s njom kad je saznala da je njezin voljeni tata otišao. A sada je otišla biti s njim i svojim dragocjenim sinom Benjaminom“, rekao je kada je čuo o njezinoj smrti.

Elvisov frizer njegovu je kosu posljednji put uredio – za sprovod

Život Lise Marie bio je uzbudljiv i glamurozan, ali ne uvijek lak, ispričao je Geller. “Tijekom godina imala je mnogo osobnih borbi, a najgora je bila tragični gubitak sina. Ogromna tuga isisala je život iz nje.”

elvisov frizer

Elvis i Priscilla s novorođenom Lisom Marie.FOTO: Profimedia

Tako sam zahvalan što je u posljednjim danima svog života otišla u Graceland kako bi proslavila Elvisov rođendan okružena ljubavlju tisuća obožavatelja i vidjela kako Austin Butler osvaja Zlatni globus za ulogu njezina oca. ”

PROČITAJTE: Lana Del Rey na korak do uloge Priscille Presley!

Geller je bio zadužen za Elvisovu poznatu frizuru tijekom 13 godina, a u tom vremenu je radio i na 11 njegovih filmova. Elvisov frizer posljednji je put uredio kosu legendarnoga pjevača kada ga je pripremao za sprovod.

druge vijesti