HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Godinu dana nakon raskošnog vjenčanja u Jordanu, na kojem su zavjete razmijenili najstariji sin kralja Abdulaha II. i kraljice Ranije, kraljevska obitelj iščekuje još jedan veliki događaj. Princ Hussein i princeza Rajwa čekaju svoje prvo dijete, a ponosna kraljica Rania putem svog je Instagram profila razveselila svijet još jednom fotografijom na kojoj blistaju njezin sin i trudna princeza Rajwa.

Trudna princeza Rajwa izgleda očaravajuće u haljini boje maslaca

Kraljica Rania objavila je fotografiju mladog bračnog para u povodu rođendana sina princa Husseina, a pritom je naglasila kako je uzbuđena zbog dolaska prinove.

PROČITAJTE: Arhitektica koju oduševljava moda: Tko je Rajwa Alseif?

“Sretan rođendan, moj najdraži Husseine. Ne mogu dočekati da vidim tebe i Rajwu u ulozi roditelja”, napisala je kraljica uz fotografiju lijepog para.

Na fotografiji možemo vidjeti princa Husseina kako zadovoljno gleda u daljinu odjeven u tamnoplave hlače i tamnoplavu košulju dok trudna princeza Rajwa blista u predivnoj haljini boje maslaca koja ističe njezin trudnički trbuščić.

To je bilo vjenčanje za pamćenje

Tradicionalno kraljevsko vjenčanje princa Husseina i Rajwe Alseif održano je u palači Zahran u Amanu, na istoj lokaciji na kojoj su se 1993. godine vjenčali roditelji princa Husseina, kralj Abdulah II. i kraljica Rania.

Na samu ceremoniju vjenčanja bilo je pozvano oko 140 uzvanika koji su imali čast sudjelovati izmjeni zavjeta para koji je već godinama u stabilnoj ljubavnoj vezi.

Lijepa 28-godišnja arhitektica, princeza  Rajwa za svoje je kraljevsko vjenčanje odabrala dvije potpuno različite haljine s potpisom Elie Saab.

Nakon ceremonije vjenčanja princa Husseina i Rajwe, novovjenčani par je goste primio u palači Al-Husseiniya.

druge vijesti