HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kad je dotjerana dugokosa žena u uskim trapericama i elegantnoj ružičastoj bluzi prošetala ulicama Miamija mislite li da je netko u njoj prepoznao princezu Madaleine od Švedske, ili su prolaznici mislili da je riječ o još jednom imućnoj stanovnici grada koji nikad ne spava?

Uvijek glamurozna princeza Madeleine za druženja u Miamiju bira opuštene, ali ženstvene dnevne outfite u kojima se pretjerano ne ističe, a moramo priznati da joj i takav stil odlično pristaje.

princeza stil traperice Švedska hello magazine croatia hrvatska princeza Madeleine od Švedske

Princeza Madeleine u trapericama osvaja Miami

41-godišnja princeza Madeleine od Švedske sa suprugom Christopherom O’Neillom i njihovim blizankama 2018. godine preselila je u Miami koju ju je osvojio.

PROČITAJTE: Intimne fotografije kraljevskog vjenčanja – Princeza Madeleine razveselila dosad neviđenim uspomenama

Princeza je izjavila kako napokon ima izvrsne prijateljice i predivan, opušten život, a u nekoliko se navrata pohvalila i luksuznim domom za koji su ona i njezin suprug izdvojili 3 milijuna dolara.

princeza stil traperice Švedska hello magazine croatia hrvatska princeza Madeleine od Švedske

Princeza Madeleine u Americi može uživati u više privatnosti i slobodno prošetati ulicom no to ipak rijetko prolazi bez dežurnih fotografa koji lijepu Šveđanku uspijevaju “uhvatiti” u raznim prigodama.

Princeza je tako nedavno snimljena na putu do kafića u kojem je dogovorila druženje s prijateljicama, a za koje je odjenula uske traperice srednje plave boje i predivnu ružičastu bluzu sa zvonolikim rukavima.

Damsku bluzu zanimljiva kroja i potkraćene traperice, princeza je upotpunila ružičastom torbicom modne kuće Valentino i sandalama s blok petom.

princeza stil traperice Švedska hello magazine croatia hrvatska princeza Madeleine od Švedske

druge vijesti