HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Da je u svojim zadnjih danima kraljica Elizabeta II. bila u problemima zbog odmetnutoga unuka Harryja i njegove američke supruge Meghan Markle, svi znaju.

Ali detalje još uvijek saznajemo. Tako je u intervjuu objavljenom u Mirroru u povodu godišnjice smrti kraljice Elizabete II., koja je obilježena 8. rujna, bivši zaposlenik ustvrdio da je da su princ Harry i Meghan Markle odbili poziv pokojne kraljice da s njom proslave prvi rođendan svoje kćeri, princeze Lilibet.

Meghan Markle ponizila je kraljicu Elizabetu jer joj nije dala da vidi praunuku na rođendan?

Čak ni na Lilibetin prvi rođendan, kraljica je nije vidjela”, rekao je kraljičin nekadašnji sluga Paul Burrell. “Vidjela ju je dan prije. Ali na sam rođendan kraljica je dala napraviti tortu s jednom svijećom u njoj. Nisu se pojavili. Ta svijeća nikada nije upaljena”. S druge strane, izvor blizak Harryju i Meghan rekao je za Page Six da “nema istine” u Burrellovim tvrdnjama. “Vidjeli su kraljicu na proslavi Lilinog rođendana“, rekao je insajder.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pridružili su se kraljevskoj obitelji u proslavi platinastog jubileja pokojne kraljice u lipnju 2022., a neke od svečanosti slučajno su pale na Lilibetin 1. rođendan. Harry (38) i Meghan (42) navodno su proslavili veliki dan svoje kćeri opuštenom vrtnom zabavom u Frogmore Cottageu zajedno s nekim članovima kraljevske obitelji, uključujući njegove rođake Zaru Tindall i Petera Phillipsa i njihovu djecu.

meghan markle ponizila kraljicu

Meghan Markle česta je meta napada ljudi bliskih pokojnoj kraljici.FOTO: PROFIMEDIA

Tog istog dana, kraljica Elizabeta II. trebala je prisustvovati Epsom Derbyju u Surreyu u sklopu proslave jubileja, ali je bila prisiljena povući se zbog stalnih zdravstvenih problema, tako da je ostala kod kuće.

Sljedeći dan je pitala bi li možda željeli ponovno doći na čaj i rečeno joj je da su otišli”, tvrdi bivši zaposlenik Buckinghamske palače. “‘Kako to misliš da su otišli?’ rekla je. ‘Oni su se vratili u Ameriku.’ ‘O ne, nisu se oprostili.’”

Iako je Meghan Markle ponizila njegovu baku, Harry o njoj ima samo lijepe riječi na godišnjicu smrti

Harry i Meghan također su više puta kritizirali kraljevsku obitelj u nebrojenim intervjuima nakon što su 2020. dali ostavku na svoje kraljevske dužnosti i preselili se u Montecito u Kaliforniji.

Međutim, Harry je uvijek imao samo lijepe riječi za pokojnu kraljicu i odao joj je počast uoči prve godišnjice njezine smrti govoreći na dodjeli nagrada WellChild.

meghan markle ponizila kraljicu

Unatoč svemu, kraljica Elizabeta je mnogo voljela svoga unuka Harryja.FOTO: PROFIMEDIA

Kao što znate, nisam mogao prisustvovati dodjeli nagrada prošle godine jer mi je baka preminula“, rekao je okupljenima na dobrotvornoj svečanosti u Londonu. “Kao što također vjerojatno znate, ona bi bila prva osoba koja bi inzistirala da ipak dođem biti sa svima vama umjesto da odem k njoj. I upravo zato znam, točno godinu dana kasnije, da ona večeras gleda od gore na sve nas, sretna što smo zajedno, i što nastavljamo predstavljati tako nevjerojatnu zajednicu”.

PROČITAJTE: Meghan Markle očajna jer je propustila druženje s Kim

Harry je također posjetio dvorac Windsor 8. rujna kako bi obilježio godišnjicu bakine smrti, a mnogi su primijetili kako njegova supruga nije bila s njim.

druge vijesti