HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kao glavni urednik HELLO! magazine Hrvatska, najvažnije licencije u Hrvatskoj u posljednjih trideset godina, imam priliku ići na razna press putovanja i otkrivati nove gradove, upoznavati nove ljude i proširivati svoje vidike. Lagao bih kad bih rekao da mi nije drago što imam tu čast i da u tome ne uživam. Znam koliko je ovo krvav posao, a uvijek je ljepše putovati svijetom kad te netko drugi vodi i pokriva ti sve troškove. Ipak, na kraju dana, svi smo ljudi od krvi i mesa.

toyota

Nakon Milana i Londona, na red je došao prekrasan francuski gradić Marseilles, najveća francuska luka. Kolege bi rekli, nešto kao naša Rijeka.

toyota

Toyota Hrvatska nas je odvela na francusku obalu zbog testiranja novog Toyota C-HR plug in modela koji smo doživjeli u dvije it boje – narančastoj i sivoj. Kod svih putovanja, ili kako ih volimo nazivati maturalaca, uvijek se okupi raznolika ekipa i meni osobno, koji sam već 15 godina u lifestyleu, zanimljivo je upoznati kolege iz Hrvatske, ali i Europe koji se bave isključivo autoindustrijom.

toyota

Tijekom svih ovih putovanja upoznao sam divne ljude s kojima sam u redovnom kontaktu. Treba priznati da je u našem poslu networking sve, a Toyota se zbilja trudi povezati razne branše, na zadovoljstvo svih nas.

toyota

Ovaj put imali smo nikad interesantniji niz letova do ovog mediteranskog grada. Zagreb – Pariz, Pariz – Marseilles, Marseilles – Amsterdam te Amsterdam – Zagreb. Doslovno smo živjeli u avionu – kada nismo bili u automobilu. Najboljem automobilu.

toyota

Toyota je za potrebe nove aktivacije za model C-HR plug in zauzela cijeli Marseilles koji je sljedeća dva tjedna centar svijeta za Toyotu C-HR plug in. Kad kažem cijeli grad, doista mislim cijeli – od brendiranja hotela do vožnje po gradu.

toyota

Nije tajna da je Toyota poznata po automobilima koji su svojim dizajnom idealni za ljubitelje lijepih stvari, ali osim toga, svojim tehničkim performansama omogućuju sve što je potrebno za najugodniju vožnju po gradu, ali i izvan njega.

toyota c hr plug in

Upravo to smo imali prilike testirati dva dana u Marseillesu kada smo se upoznali s novim Toyota C-HR plug in modelom. Taj je auto dizajniran tako da se u potpunosti prilagođava kako vozaču koji je unutra, tako i okolini. Ovaj automobil itekako dobro “osluškuje” svoju okolinu te se, što je najzanimljivije, sam prilagođava vanjskim uvjetima ceste i prebacuje na razne modele vožnje. Od ponuđenih je upravo plug in najnoviji i najbolji za okolinu. Pogotovo kad govorimo o tome da je danas sve važnije da i automobili slijede primjer čuvanja okoliša. Slobodno možemo reći da je Toyota u tome pri samom vrhu u svijetu, ako ne i na samom vrhu.
toyota c hr plug in

Ekipa iz Toyote se zbilja potrudila da najbolje doživimo najnovije vozilo u njihovom bogatom portfelju pa su nam omogućili da auto sami isprobamo i to baš na ulicama ovog grada. Svatko od nas je dobio svoje vozilo i imao je priliku slijediti dvije velike rute koje je ekipa pažljivo postavila za nas.

toyota c hr plug in

Tijekom same vožnje, ekipa iz Toyote točke na koje moramo doći je pažljivo birala tako da najbolje doživimo grad, ali i ono najvažnije, samo vozilo zbog kojeg smo se i okupili. Zanimljivo je bilo gledati kako se na ekranu najnovijeg Toyota C-HR mijenjaju načini vožnje te je automobil sam od sebe, ovisno o tome gdje se nalazimo, prilagođavao načine vožnje tj. prebacivao u eko-struja itd. U svakom trenutku znali smo u kakvim uvjetima vozimo, a auto  posebno prilagodi ispuštanje plinova u dijelovima grada koji su s niskom emisijom zagađenja zraka. Automobil doslovno sve radi za vas, na vama je samo da sjednete, vozite i uživate.

“U dvije prekrasne rute istinski smo imali priliku doživjeti najnoviji Toyota C-HR plug in model u svoj njegovoj raskoši.”

toyota c hr plug in

Ono što prvo moram istaknuti je nevjerojatan ekran i postavke GPS-a. Vjerujem da će ekipa još raditi na tome te unijeti mnogobrojne promjene tj. ispravke u samom sustavu GPS-a, iako bi najbolje bilo da integriraju Google ili Apple sustave, ali mapa koja je pred vama, upute kako voziti te slike koje će vam maksimalno olakšati vožnju su nevjerojatni. Priznajem da nisam neki stručnjak za automobile, ali ovako konfiguriran GPS još nisam vidio. Sustav se i u najzapetljanijim situacijama te najnezgodnijim cestama vrlo lijepo prilagođava te vam uz standardnu mapu izbacuje još jednu manju, posebnu da vas uputi kuda morate ići.

toyota c hr plug in

Toyota C-HR je dizajniran kao automobil koji će zasigurno opravdati sva vaša očekivanja i pružiti vam sve ono što trebate. Za muškarce je idealan jer je vrlo stabilan na cesti te u zavoje ulazi bez greške, dok će za nježniji spol biti elegantan i lijep te izvrstan za pravu gradsku vožnju.

toyota c hr plug in

Mi svoje oduševljenje ne krijemo, a kroz naše fotografije pogledajte kamo nas je to najnoviji Toyota C-HR model doveo i što nam je sve otkrio.

toyota c hr plug in

PROČITAJTE: Konceptni cestovni automobil s dvojnim DNA kodom, Toyota C-HR oduševio je Hrvatsku

toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in toyota c hr plug in

druge vijesti