HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U 2024. svima nam je najbitniji osjećaj slobode te mogućnost da nova tehnološka otkrića koja nam se nude sa svih strana uklopimo u lifestyle uz koji ćemo iskoristiti najviše od svakog dana, mjeseca pa i godine. Tehnologija je odavno postala dio našeg života, a sad je još zabavnija uz prijenosni projektor Samsung Freestyle 2. generacije.

Samsung Freestyle 2. generacije prijenosni projektor Samsung

Svoju omiljenu seriju više ne moramo gledati samo na laptopu, sklupčani na sofi, već je bez puno truda možemo ponijeti na kampiranje i gledati u šatoru, resortu na drugom kraju svijeta ili na pikniku u vrtu u kojem smo za društvo priredili “screening party” posljednje epizode koju svu svi iščekivali. Isto je sa sportskim utakmica, filmovima i video igrama koje je još zabavnije igrati dok se prikazuju na zidu, ali i privatnim snimkama koje mogu uljepšati vjenčanja, obljetnice i pomoći vam da priredite zaruke koje se nikad neće zaboraviti. Uz moćni prijenosni projektor Samsung Freestyle 2. generacije, baš svaka navedena projekcija proći će kao od šale i podići užitak gledanja omiljenog sadržaja na novu razinu.

Samsung Freestyle 2. generacije prijenosni projektor Samsung

Naime, upravo ovaj hvaljeni uređaj pružit će vam iskustvo gledanja na razini Smart TV-a, uz trenutno postavljanje i cool postavke kojima nema premca. Poput daljinskog upravljača u kojem se nalazi mikrofon za postavljanje glasovnih postavki, primjerice.

Pametni prijenosni projektor Samsung Freestyle 2. generacije donosi još više užitaka u život

Možete li zamisliti radost među mališanima kad u vrtu priredite popodnevnu zabavu s gledanjem omiljenog dugometražnog crtića ili uz hamburgere i rashlađeno piće iznenadite goste na roštilju utakmicom koju neće morati potajice gledati na svojim pametnim telefonima? Kompaktan, lagani projektor, suvremenog dizajna Samsung Freestyle 2. generacije dovoljno je malen da vam stane u ruksak, a dovoljno moćan da osigura sate i sate zabave uz micro-HDMI za vanjske veze. Ako ga namjeravate upotrebljavati vani, možete ga spariti i s opcionalnom bazom s baterijom. S pomoću Samsung pametnih slušalica možete gledati film bez smetanja ukućana.

Samsung Freestyle 2. generacije prijenosni projektor Samsung

Trenutačno postavljanje jedna je od najhvaljenijih funkcija ovog atraktivnog, modernog projektora, a objašnjenje zašto je ta značajka mnogima bitna ne zahtijeva previše objašnjavanja.

Zvuk od 360 stupnjeva za potpuni doživljaj, Smart Things za lakše upravljanje

Ovaj pametni projektor daleko je od svojih old school prethodnika. Zvuk od 360 stupnjeva omogućava vam da doživite vrhunsko iskustvo gledanja i slušanja sadržaja u kojem uživate bez obzira na to jeste li sami ili u društvu.

Zamislite kako bi bilo dobro pogledati koncert vašeg omiljenog izvođača uz Samsung Freestyle 2. generacije ili na kraju poslovne prezentacije pustiti spot koji će pomoći vašim kolegama da osjete samu srž i emociju onoga što predstavljate.

Samsung Freestyle 2. generacije prijenosni projektor Samsung

Aplikacija Smart Things omogućava povezivost s telefonima Galaxy 24 generacije. Upravljanje zvukom, razinom svjetlosti i drugim postavkama nikad nije bilo jednostavnije.

Samsung Freestyle 2. generacije prijenosni projektor Samsung

Što gledati na pametnom projektoru Samsung Freestyle 2. generacije? Evo nekoliko ideja!

Uz očite izbore kao što su filmovi, serije i sportski program, važno je napomenuti da vam uz malo kreativnosti ovaj lagan, prijenosni projektor Samsung može povećati kvalitetu života na razne načine.

Uz njega možete:

  • puštati fitness tutorijale gdje god poželite ili prirediti skupni pilates trening na otvorenom

  • zabaviti obitelj za vrijeme kišnih dana na moru, čak i ako ste na kampiranju ili u šatoru,

  • napraviti malu “umjetničku” instalaciju uz spotove koji se prikazuju na podu ili stropu na idućem kućnom tulumu

  • organizirati razne radionice, bilo da je riječ o učenju jezika, kuhanju ili šminkanju

  • prirediti vlastito natjecanje u video igrama

  • pratiti dodjelu Oscara ili neke glazbene manifestacije

  • puštati dokumentarce znanstvenog karaktera

  • pustiti montažu s uspomenama s vjenčanja, momačke ili djevojačke zabave

  • uz pomoć tehnologije uljepšati sebi i drugima brojne trenutke.

Samsung Freestyle 2. generacije prijenosni projektor Samsung

Uz projektor Samsung Freestyle 2. generacije lako ćete se ponovno povezati s ljudima koji vam puno znače, početi se baviti hobijem o kojem ste dugo maštali, prisjetiti se nezaboravnih uspomena i stvoriti nove, uz puno stila i malo truda oko postavljanja projektora.

druge vijesti