HELLO
HELLO! #HelloItsMe

HONOR Magic6 Pro pametni telefon već je neko vrijeme dostupan u prodaji i u Hrvatskoj, a riječ je o jedinom pametnom telefonu kojemu je dodijeljeno čak pet zlatnih DXOMARK oznaka 2024., koje potvrđuju njegove vrhunske performanse. Da je uistinu riječ o vrhunskom pametnom telefonu, jednom od najprivlačnijih Android flagship modela dostupnih ove godine, potvrđuju brojne recenzije koje smo pročitali, a u njegove smo se izvanredne performanse i sami uvjerili. Prije svega, impresionirali su nas kamera, trajanje baterije, zaslon i njegov profinjeni dizajn. HONOR Magic6 Pro definitivno pomiče granice i donosi novu eru fotografije na pametnim telefonima. Kameru pokreće umjetna inteligencija, koja omogućuje snimanje svijetlih i živopisnih fotografija s impresivnim, oštrim detaljima, kao da je u pitanju profesionalni fotoaparat.

honor

To je moguće zahvaljujući revolucionarnom nadograđenom Falcon sustavu kamera koji obuhvaća široku kameru od 50 MP, ultraširoku kameru od 50 MP i priskopsku telefoto kameru od 180 MP. S periskopskom telefoto kamerom od 180 MP, koja omogućuje do 100x digitalni zum i približavanje svakoj akciji koju želite fotografirati, možete zabilježiti proširene fotografije s iznimnom jasnoćom. Na fotografijama će vam zasigurno zavidjeti i oni koji se fotografijom bave profesionalno. Prilikom odabira pametnog telefona, kao jedan od presudnih faktora pokazalo se i trajanje baterije. HONOR Magic6 Pro dolazi s potpuno novom, drugom generacijom silicij-ugljične baterije, s čipsetom za upravljanje potrošnjom za poboljšanje energetske učinkovitosti. Ono što je posebice važno za sve vas koji ste neprestano i cijeli dan u pokretu jest HONOR Wired SuperCharge od 80 W i HONOR Wireless SuperCharge od 66 W zahvaljujući kojima uređaj možete napuniti do 100 % u samo 40 minuta. U slučaju da ste među onima koji pametni telefon koriste umjereno, baterija HONOR-a Magic6 Pro može trajati čak do tri dana.

honor

Ovaj novi pametni telefon dolazi i s najotpornijim zaslonom s HONOR NanoCrystal zaštitom, što ga čini izuzetno izdržljivim i otpornim. Čak i ako vam ispadne, ne morate se brinuti da će zaslon puknuti jer je njegova apsorpcija udarca čak do 10 puta veća u usporedbi s običnim staklom. Kao nadogradnja njegove izdržljivosti, HONOR Magic6 Pro ima vodeći u industriji 6,8-inčni LTPO Eye Comfort zaslon male potrošnje, koji pruža iznimno iskustvo gledanja dok daje prednost dobrobiti korisnika s nizom inovacija usmjerenih na čovjeka. To uključuje najviše 4320 Hz PWM zatamnjivanje u industriji, dinamičko zatamnjenje, prilagodljivi cirkadijalni noćni prikaz i značajku Nature Tone. Svemu tome svakako je potrebno dodati i njegov impresivan vizualni dojam koji odiše elegancijom. Profinjen i vizualno upečatljiv dizajn dodatni je dokaz HONOR-ove predanosti estetici i kvaliteti. Uređaj dolazi u crnoj i zelenoj boji i, kao takav, uklapa se u različite stilove. Crna boja nudi sofisticiran izgled, s baršunastim mat staklom, i nadopunjuje eleganciju i profinjenost, dok zelena boja, nadahnuta jezikom dizajna vrhunske luksuzne marke, obuhvaća dinamičnu estetiku, s privlačnošću mreškaste klasične kože, predstavljajući vitalnost prirode. Bilo da korisnici preferiraju elegantan i moderan stil ili živahnu i bezvremensku privlačnost, HONOR Magic6 Pro pruža vizualno zadivljujuće mogućnosti koje podižu svačiji stil. HONOR Magic6 Pro pametni telefon dostupan je u prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.299 eura.

honor

druge vijesti