HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li spremni za ovo? Legendarne spužvice Scrub Daddy i Scrub Mommy napokon su stigle u Hrvatsku i ne morate ih naručivati s interneta, već ih možete nonšalantno ubaciti u košaricu pri sljedećem shoppingu u trgovačkom lancu Plodine! Znamo, ako ste opsjednuti čišćenjem već ste pojurili na vrata, no kad se vratite sa svojim novim spužvicama nastavite čitati kako bi doznali što sve zapravo mogu napraviti za vas i vaš dom.

Vjerujte nam, spužvice Scrub Daddy i Scrub Mommy puno su više od “lijepog lica” i trenda s društvenih mreža. Zahvaljujući nevjerojatnim karakteristikama, zaista su najpametnije spužvice na tržištu, zbog čega su i postale tako slavne.

čišćenje spužvice scrub daddy plodine hello croatia hrvatska spužvice scrub mommy i scrub daddy

Spužvice Scrub Daddy i Scrub Mommy – u čemu je fora?

U posljednjih nekoliko godina TikTokom i Instagramom proširio se zanimljiv i nevjerojatno opuštajući trend, koji mnogi od milja nazivaju “Clean Tok”, a koji uključuje snimke na kojima ljudi diljem svijeta čiste svoje domove i dijele trikove za pranje i čišćenje. Glavne zvijezde ovih objava nerijetko su spužvice Scrub Daddy i Scrub Mommy koje se sada mogu kupiti i kod nas.

Ove spužvice pravo su malo čudo koje čisti sve moguće površine brzo i efikasno bez oštećenja, a njihov tvorac Aaron Krause osmislio je prve modele nakon što je uništio vanjski dio svog kombija čišćenjem neadekvatnim priborom. Nekoliko godina kasnije s njima se pojavio u emisiji “Shark Tank”, a nakon što je dobio vjetar u leđa, narednog dana u samo sedam minuta prodao je čak 42,000 komada i tako je započeo uspon tvrtke pod nazivom Scrub Daddy.

čišćenje spužvice scrub daddy plodine hello croatia hrvatska spužvice scrub mommy i scrub daddy

Spužvice Scrub Daddy i Scrub Mommy mijenjaju se dodavanjem hladne ili tople vode

Ovi fantastični proizvodi koji su od sada dio ponude trgovačkog lanca Plodine, imaju nasmijana lica, a posebni su po tome što sami birate “jačinu” kojom će djelovati te što mnoge površine mogu očistiti i bez kemikalija.

Dodavanjem hladne vode spužvice postaju čvršće i mogu očistiti i najtvrdokornije naslage, a dodavanjem tople vode postaju mekše i glatko čiste fine površine koje ne želite izgrepsti.

čišćenje spužvice scrub daddy plodine hello croatia hrvatska spužvice scrub mommy i scrub daddy

Prorezi koji daju izgled nasmijanog lica spužvicama nisu samo simpatični već i praktični. Spužvice lako možete odložiti i objesiti gdje želite, kroz rupu koja tvori “usta” možete još bolje oprati žlice, vilice i noževe, a kad stavite prste u okrugle otvore lako možete okretati spužvicu kojom čistite čašu ili neki drugi okrugli otvor.

  • štede vrijeme i energiju
  • svestrane su i čiste razne mlje i površine
  • nude čišćenje bez grebanja površina
  • mogu očistiti brojne površine bez kemikalija
  • lako se peru, održavaju i odlažu
  • dosežu razna područja i detaljno čiste razne stvari, poput dna čaša i žlica

Scub Mommy stigle su u Hrvatsku, točnije, u Plodine baš na vrijeme za veliko proljetno čišćenje! Čini se da ćemo ove godine zahvaljujući njima kraće čistiti, a dulje piti kavu i čitati knjigu na balkonu.

@plodinehr Scrub Mommy i Scrub Daddy u Plodinama 😎🔥 #plodine #fyp #hrvatska #funny #viralvideo #duet #challenge #scrubdaddy #scrubmommy ♬ Praise Jah In The Moonlight – YG Marley

Spužvice Scrub Daddy i Scrub Mommy – koja je razlika?

Dok marljivi “tata” Scrub Daddy može očistiti kupaonicu, masne tave i najprljaviji balkon bez puno muke (i dodatnih kemikalija), “mama” Scrub Mommy prava je kraljica multitaskinga.

Naime, spužva Scrub Daddy izrađena je samo od jednog tipa spužve, a Scrub Mommy od dvije vrste spužve.

čišćenje spužvice scrub daddy plodine hello croatia hrvatska spužvice scrub mommy i scrub daddy

Spužva s jedne strane postaje tvrda uz hladnu vodu, a mekana uz toplu I baš kao I njezin partner, fantastično uklanja nečistoće s razno raznih površina, dok njezina mekša strana upija čak 6 puta više vlade od drugih brendova. Očistili ste masnu tavu i slučajno izlili puno vode po radnoj površini? Pozovite “mamu”! Izribajte, okrenite i upijte.

čišćenje spužvice scrub daddy plodine hello croatia hrvatska spužvice scrub mommy i scrub daddy

Najpopularnije spužvice s TikToka čekaju vas u Plodinama

Spužvice Scrub Daddy i Scrub Mommy također su otporne na upijanje mirisa i mrlje pa dugo mogu biti dio vaše sretne obitelji proizvoda da čišćenje.

Hoćete čuti još jednu super informaciju? Mogu se prati u perilici suđa!

čišćenje spužvice scrub daddy plodine hello croatia hrvatska spužvice scrub mommy i scrub daddy

A sada, trk u Plodine, i ne zaboravite javiti i onima koji obožavaju čišćenje, i onima kojima su takvi poslovi mrski pa su uvijek u potrazi za proizvodima koji će brzo odraditi posao. Spužvice Scrub Mommy i Scrub Daddy čekaju vas u trgovačkom lancu Plodine!

druge vijesti