HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Oprah Winfrey reagirala je na izvještaje da je njezina kuća pretražena i da je uhićena zbog optužbi za trgovinu ljudima.

Ime medijske mogulke postalo je najpopularnije na X/Twitteru, uz brojne izvještaje koji tvrde da je njezina kuća u Boca Ratonu na Floridi pretraživana te da je uhićena zbog optužbi za trgovinu ljudima i posjedovanje dječje pornografije.

Brojni korisnici Twittera bili su uzbuđeni zbog vijesti i ismijavali su je zbog snimanja dokumentaraca o muškarcima koji su bili optuženi za seksualni napad, dok ona sama ima mračne tajne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

No, ispostavilo se da je glasine pokrenula QAnon, skupina s ekstremno desnim stavovima, poznate po pokretanju divljih teorija zavjere.

PROČITAJTE: Drew Barrymore pipkala Oprah Winfrey pred kamerama!

Međutim, reagirajući na glasine, Oprah je napisala na X/Twitteru:

“Dobila sam informaciju da mi je ime popularno na Twitteru. I da me netko zlostavlja zbog neke užasne LAŽI. NIJE ISTINA. Nisu me pretraživali ni uhitili. Samo dezinficiram kuću. Čuvajte se, svi.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024