HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Koji su najromantičniji horoskopski znakovi? Stručnjaci za horoskop kažu da se četiri znaka po romantičnoj prirodi ističu od svih drugih, a premda neki od njih na prvu djeluju izuzetno hladno, vjerujte nam, čim se zaljube u njihov glavi vrte se romantični scenariji kojih se ni najiskusniji Hallmarkovi scenaristi ne bi dosjetili.

Ako obožavate romantiku, a sviđa vam se osoba rođena u jednom od ovih znakova, imate sreće – uz njih vam neće nedostajati nježnosti i topline. Ako ih uspijete osvojiti, naravno.

najromantičniji horoskopski znakovi

Top 4: Najromantičniji horoskopski znakovi

U kategoriji zvanoj “najromantičniji horoskopski znakovi” sasvim neočekivano pobjeđuje Bik, a slijede ga Lav, Vaga i Ribe.

Portal Stylecaster otkriva i zašto!

Bik

Iza čvrste i cool fasade, Bik uvijek sanjari o romantici. Ovo je znak zodijaka kojim vlada Venera – planet ljubavi i ljepote – što znači da Bika privlače sve lijepe stvari u životu (romantika je jedna od njih). Ako hodate s Bikom, obasipat će vas darovima, ušuškati vas u dekice dok gledate film po vašoj želji i masirati vam leđa kad god osjetite da ste pod stresom. U spavaćoj sobi također ćete osjetiti njihovu romantičnu stranu. Na kraju krajeva, nijedan znak nije senzualniji od Bika.

Lav

Je li itko iznenađen što je Lav na popisu najromantičnijih znakova zodijaka? Rođen pod vladavinom sunca, Lav obožava obasipati ljude koje voli dobrom energijom i pozitivnim vibracijama. Bilo da vas hvali ili vam pomaže da budete ono što jeste, Lav će vas uvijek poticati da prigrlite svoju romantičnu stranu. Lav nema problema s iskazivanjem privrženosti što može biti problem samo ako ne volite ništa sladunjavo ni pretjerane izljeve ljubavi u javnosti. A kad stigne Valentinovo – pripremite se za spektakl i kraljevski tretman.

najromantičniji horoskopski znakovi

Vaga

Ako postoji znak za kojeg baš svi znaju da je romantičan, to su sigurno Vage. Oni obožavaju proces udvaranja i zaljubljivanja i da se njih pita ta početna faza nikad ne bi smjela završiti. Kad su predugo sami osjećaju nervozu, a kad krenu izlaziti na spojeve – dominiraju terenom jer nitko ne razumije pravila ljubavne igre bolje od Vaga. Pod vladavinom Venere, ovaj horoskopski znak lud je za iskrama koje frcaju kada se dvoje ljudi nevjerojatno zaljubi jedno u drugo. Vage su uz to i kokete koje vole i moraju šarmirati sve oko sebe, ali kad se zaljube u jednu osobu, samo ta osoba može biti sigurna da ima njihovo srce na pladnju.

PROČITAJTE: Kako će koji horoskopski znakovi za Božić urediti dom prema svojim karakteristikama

Riba

Ribe su opsjednute romantikom i u tome istinski uživaju. Uostalom, Ribe su doslovno horoskopski znak fantazija i alternativnih stvarnosti pa smatraju da je njihov životni cilj svoj život učiniti – čarobnim. Ako hodate s Ribom, pripremite se na slatke ljubavne poruke, duga maženja, beskrajne poklone i razgovore o svojim osjećajima. Riba se ne boji povremeno odlutati iz stvarnog svijeta, ali ako se jako zaljubi u vas, pomoći će vam da se i vaša stvarnost učini podnošljivijom i čarobnijom.

najromantičniji horoskopski znakovi

druge vijesti