HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Postoji li još sladokusac koji nije čuo za nevjerojatne sladolede Sisters Kurtoš koji nisu samo sladoled već prava mala umjetnička djela? Sladoled Sisters Kurtoš u Zagrebu će se moći pojesti uskoro, a ova vijest danas je razveselila sve fanove slastičarnice zbog koje mnogi hrle u Ljubljanu.

Sladoled Sisters Kurtoš u Zagrebu

Uskoro: Sladoled Sisters Kurtoš u Zagrebu

Premda još nisu poznati detalji, poznato je da će Zagrepčani i svi posjetitelji glavnog grada Hrvatske uskoro imati prilike uživati u slasticama u kojima se sladoled spaja s tradicionalnim starinskim kolačem. Sladoled Sisters Kurtoš u Zagrebu će sigurno oduševiti kako stanovnike glavnog grada Hrvatske tako i turiste.

Slastičarnica pod nazivom Sisters Kurtoš, koju su prije nekoliko godina otvorile Slovenke Špela Maša, svojim slasticama privlači turiste iz cijelog svijeta, što nije čudno u vrijeme kad se od deserta traži da bude jednako fotogeničan koliko i ukusan, a svaka slasna novotarija nagrađuje se bezbrojnim objavama i pohvalama na društvenim mrežama. Sladoled Sisters Kurtoš uistinu je nešto posebno.

Sladoled Sisters Kurtoš u Zagrebu

Dvije mlade poduzetnice iz Slovenije napravile su nešto uistinu posebno kad su odlučile spojiti starinski kolač kurtoš, poznat i pod nazivom kolač dimnjak, koji je izuzetno popularan u Mađarskoj, s ukusnim sladoledom, a zatim sve to začiniti neodoljivim ukrasima, jestivim šljokicama i tematskim nazivima.

Sada ćemo u njihovim nevjerojatnim slasticama koje obožava pola Europe imati prilike uživati i u Zagrebu.

druge vijesti