HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uvijek ste u potrazi za novim brzim jelima koja će oduševiti vaše ukućane? Recept s lisnatim tijestom Nine Slišković Goleš svakako vrijedi isprobati. Zgodna trudnica, koja sa suprugom Dinom Golešom iščekuje drugo dijete, još jednog dečka, obožava kuhati, a tu je strast naslijedila od majke Anke Slišković koja je hvaljena food blogerica.

U svojoj najnovijoj objavi Nina Slišković Goleš donosi ideju za slane pužiće koje možete napraviti svaki put kad poželite nešto ukusno i brzo, a i kad ne znate što biste s ostacima narezaka.

Nina Slišković Goleš hello magazine croatia hrvatska recept s lisnatim tijestom

Brzi recept s lisnatim tijestom i nekoliko vrsta narezaka

“Ljetna druženja, druženja uz utakmice, druženja sa samim sobom, bilo kakva druženja uvijek nekako sa sobom vuku i pitanje: ‘A što bi se moglo pojesti?'”, napisala je Nina Slišković Goleš uz snimku na kojoj radi svoj omiljeni recept s lisnatim tijestom i nastavila:

PROČITAJTE: Nina Slišković Goleš ima najbrži recept za tjesteninu s artičokama

“Ovo je jedan moj as iz rukava kojeg izvlačim često i rado, a redovito se pojede prvo, što god bilo u konkurenciji: slani pužići od lisnatog tijesta”.

Nina Slišković Goleš hello magazine croatia hrvatska recept s lisnatim tijestom

Recept s lisnatim tijestom za slane pužiće Nine Slišković Goleš

Već razvučeno lisnato tijesto namažite kiselim vrhnjem, na to naribajte sira, pa stavite sitno narezanih narezaka po želji (ja sam ovaj put koristila šunku za pizzu, kulen, zimsku salamu i hamburger).

Zarolajte i na pola sata ostavite u frižideru da se malo stisne.

Nakon toga narežite na malo deblje kolute, poslažite na lim obložen papirom za pečenje i pecite na 200 stupnjeva nekih 20-25 minuta.

Simple as that!

Nina Slišković Goleš hello magazine croatia hrvatska recept s lisnatim tijestom

Dobar vam tek!

druge vijesti

vern

Daniel Kušan za HELLO!:”Ne volim docirati, volim pričati priče” – Kušan o filmu, djeci i hrabrosti

Daniel Kušan ne režira samo filmove – on režira avanture, izazove i neizvjesnosti koje se događaju iza i ispred kamere. Njegova je kreativnost jazz improvizacija, a filmski set otok na kojem ništa nije predvidivo, ali sve može biti čarolija. Od prvog filma o Kokovu, do najnovijeg „Bumbarova ljeta“, Kušan kao da se igra s filmskim jezikom, ali nikad bez ozbiljnosti pripovjedača.

Film/TV

15 srpnja 2025