Nove fotke s putovanja Dore Martinović otkrivaju: Ova tri modela hlača bit će hit za proljeće

Evo koje smo sve trendove zapazili na atraktivnim fotografijama Dore Martinović iz Turske.

18 travnja 2024

Dora Martinović Dorica 505 hello magazine croatia hrvatska hlače za proljeće 2024 INSTAGRAM: @DORICA505
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad su trendovi u pitanju, koje će biti hit hlače za proljeće 2024.? Pogledajte nove fotke Dore Martinović, sigurno će vas inspirirati!

Poznata hrvatska modna influencerica Dorica 505 nakon Pariza zaputila se na putovanje u Istanbul, a i ovaj put je u kofer spakirala same hit komade među kojima su prevladavale hlače koje će uskoro poželjeti nositi djevojke i žene u metropolama diljem svijeta.

Evo koje smo sve trendove zapazili na atraktivnim fotografijama Dore Martinović iz Turske.

Dora Martinović Dorica 505 hello magazine croatia hrvatska hlače za proljeće 2024

Hlače za 2024.: Mislite izvan okvira

Hrvatska influencerica koja odlično kombinira visoku modu s high street komadima i street style trendovima, u Tursku je ponijela nekoliko zanimljivih pari hlača, uz koje je u svakom trenu izgledala kao sa stranica modnih žurnala.

Poduzetnica koja je s dečkom i još jednim prijateljem nedavno otvorila kafić u Zagrebu, fan je hlača s leopardskim printom koje su se već krajem zime počele najavljivati kao jedan od najvećih trendova za proljeće 2024. godine, a nosi ih uz majicu – potkošulju s retro vibrama devedesetih i torbicu modne kuće Louis Vuitton.

Kad su netipične hlače u pitanju, Dora Martinović na putovanje je ponijela i srebrni model, koji je za šetnju s dečkom odjenula uz zanimljivu bijelu majicu s dubokim prorezom.

Dora Martinović Dorica 505 hello magazine croatia hrvatska hlače za proljeće 2024

Domaća influencerica svojim je fotkama najavila i povratak traper bermuda, koje izgledaju odlično u spoju s lepršavom bijelom košuljom, bijelim sportskim čarapama i loafericama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora Martinovic (@dorica505)

Kad su hlače za 2024. u pitanju, sad smo upoznati sa svim trendovima.

druge vijesti