Modni detalj koji volimo nositi u svim svečanim prilikama

Nakit je važan dio svakog vjenčanja. Uz zaručnički prsten i vjenčano prstenje uz koje mladenci izgovaraju svoje najvažnije „Da!“, zlatni nakit rado nose i gosti na vjenčanju.

17 svibnja 2023

zaks nakit
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zlatni nakit je onaj bezvremenski komad koji svi imaju u svojoj kolekciji i rado ga nose u prilikama kad se žele istaknuti, ali i upotpuniti svoj outfit. Bez obzira na to pratimo li modne trendove ili ostajemo vjerni svojem stilu i elegantnoj klasici, za zlatni nakit ćemo svi uvijek pronaći mjesto u svojoj kolekciji.

Zlatni nakit bez kojeg ne možemo zamisliti svečani outfit

Napokon je došlo vrijeme kada tražimo elegantne kombinacije koje ćemo odjenuti za svečane prilike kao što su vjenčanja. Ako naginjete jednobojnim sofisticiranim izdanjima, razmislite o većim komadima nakita koji će se istaknuti u vašem stylingu. Zlatna ogrlica u obliku lanca, bangle narukvica i velike zlatne alke sigurna su kombinacija nakita za ovakav outfit.

S druge strane, ako vas već prepoznaju po pastelnim bojama i cvjetnim uzorcima, razmislite o
decentnom nakitu, u više slojeva. Izaberite nekoliko ogrlica s tanjim lančićem i kombinirajte više privjesaka. Uz takav odabir nakita sjajno pristaju sitne naušnice s dijamantima ili više jednostavnih narukvica sa šarmantnim privjescima.

zaks nakit

Uvijek elegantan i nosiv

I dok haljine ili odijela koje smo odlučili nositi u svečanim prilikama često ne možemo nositi u
dnevnim kombinacijama, zlatni nakit je uvijek nosiv. Potrebno je samo izabrati one komade koji čine temelj našeg outfita. To su često jednostavne naušnice alke ili manje fiksne naušnice te nakit koji za nas ima sentimentalno značenje.

zaks nakit

ZAKS zlatni nakit uvijek očarava

U Zaksu možete pronaći zlatni nakit koji ćete poželjeti nositi u svečanim i dnevnim kombinacijama. Raznovrsnost zlatnog nakita razlog je što ga uvijek rado biramo, a na vama je samo da pronađete komade koji najbolje odgovaraju vašim željama i ukusu.

zaks nakit

druge vijesti