Vintage materijali i demokratizacija mode: Angelina Jolie pokrenula zanimljiv modni brend

Atelier Jolie omogućit će kupcima pristup modnim kolektivima i brojnim umjetnicima.

18 svibnja 2023

Angeline Jolie PROFIMEDIA
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Angelina Jolie ima novi projekt! Atelier Jolie naziv je novog modnog brenda glumice Angeline Jolie koja je odlučila uploviti u modne vode.

Slavna glumica već je otvorila i Instagram profil brenda Atelier Jolie, na kojem je objavila tri vizuala koja daju naslutiti da će njezina modna priča pratiti estetiku koju i sama njeguje godinama. Neutralne boje i pročišćeni krojevi naziru se na umjetničkim modnim fotografijama uz koje Angelina Jolie otkriva više detalja.

Modni brend Angeline Jolie svjetlo dana ugledat će na jesen 2023. godine

Angelina Jolie na Instagramu je najavila kako će se Atelier Jolie početi s radom na jesen 2023., a cilj projekta je – demokratizacija mode.

Angelina Jolie i novi pristup modi mogli bi donijeti zanimljive rezultate

“Atelier Jolie želi kupcima omogućiti pristup kreacijama modnih kolektiva i talentiranih umjetnika”, stoji na profilu.

Atelier Jolie imat će internetsku stranicu putem koje će kupci moći potražiti dizajnere koje će od recikliranih i vintage materijala izraditi haljine baš po njihovom ukusu.

“Želim stvoriti mjesto za suradnju kreativnih ljudi s vještom i raznolikom obitelji stručnih krojača, kreatora uzoraka i obrtnika iz cijelog svijeta. Mjesto za zabavu i slobodno kreiranje vlastitog dizajna.”, izjavila je osnivačica Angelina Jolie. 

Angelina Jolie podržava modno recikliranje

Putem projekta Atelier Jolie, korisnici će moći unijeti nov život u svoje omiljene odjevne komade te ih preraditi ili doraditi uz pomoć vintage materijala i stručne ruke umjetnika koje će glumica predstavljati.

druge vijesti