Nakon 4 godine Victoria’s Secret revija zaista se vraća, no na drugačiji način

Brend Victoria's Secret otkrio je kako su izmijenili koncept svojih kultnih modnih revija.

17 svibnja 2024

Victorias secret revija GETTY
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Victoria’s Secret revija godinama je bila jedan od najiščekivanijih glamuroznih evenata godine, na kojoj je najmanje bitno bilo samo donje rublje koje bi djevojke na pisti nosile. Svaka manekenka htjela je dobiti posao anđelice koji bi mogao napraviti čuda za njezinu karijeru, svaka pop zvijezda htjela je biti odabrana za nastup, a svi gledatelji htjeli su vidjeti nevjerojatnu raskoš koju su iz godine u godinu priredili čelnici brenda Victoria’s Secret. Prije nekoliko godina brend je neslavno propao, zajedno s modnim revijama, što zbog pandemije što zbog objašnjenja da generaciju Z “seksistička parada” ne zanima.

Victorias secret revija

Ipak, nakon 4 godine stanke, kao što je i najavljivano, Victoria’s Secret revija se vraća, a sad su potvrđeni i novi detalji.

Victoria’s Secret revija u 2024. godini izgledat će poprilično drugačije

Nakon četverogodišnje pauze, brend Victoria’s Secret ove jeseni vraća svoju kultnu reviju – ali s pomakom. Ovaj tjedan najavljena je svjetska turneja Victoria’s Secreta koja će biti emitirana na streaming servisu Prime Video 26. rujna ove godine. Međutim, ovaj put to neće biti samo modna revija.

PROČITAJTE: Anđelica Victoria’s Secreta i mladi glumac vjenčali su se u njezinoj rodnoj Mađarskoj

Prema priopćenju za javnost, Turneja će biti dokumentarni i modni događaj. Općenito, cilj brenda je podržati žene u svakom smislu, naglašavaju iz Victoria’s Secreta. Eventi će se odvijati u Bogoti, Lagosu, Londonu i Tokiju, a ovaj put će veći naglasak biti stavljen i na sam shopping.

Victorias secret revija

Naime, nakon emitiranja revije, obožavatelji i kupci moći će kupovati kolekciju inspiriranu turnejom na VictoriasSecret.com i Amazona te tako ponoviti look anđelica s piste u ekspresnom roku.

“Nastavit ćemo se oslanjati na marketinšku potrošnju kako bismo ulagali u poslovanje, kako na vrhu toka tako i za podršku nove verzije naše modne revije, koja će se pojaviti kasnije ove godine”, izjavili su glasnogovornici slavnog američkog brenda.

Koje će manekenke ove godine sudjelovati u reviji, još nije poznato.

druge vijesti