Udružili se Pharrell Williams i Moncler: Ovaj bucket šešir sigurno će biti hit sezone među cool ekipom

Slavni glazbenik i dizajner udružio je snage s još jednim velikim brendom. Pharrell Williams i Moncler donose kolekciju koja će bez sumnje postati hit.

22 rujna 2023

Pharrell Williams i Moncler_ 01 MONCLER
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Nakon što je pokorio glazbeni svijet najprije kao producent koji je stvorio neke od najvećih hitova devedesetih i dvijetisućitih (jeste li znali da je on producirao “Slave for you” Britney Spears?), a zatim kao frontman grupe te samostalni pjevač, Pharrell Williams bacio se na pohod u modni svijet. Njegove uspješne suradnje s brendom Adidas već su nadaleko poznate, a ove godine Pharrell je dobio i najveće modno priznanje te postao kreativni direktor kultne modne kuće Louis Vuitton. Tu njegova mašta i želja za uspjehom u modnom svijetu nije stala, pa je tako ovog tjedna svjetlo dana ugledala njegova najnovija suradnja pod nazivom Pharrell Williams i Moncler.

Pharrell Williams i Moncler_ 01

Pharrell Williams i Moncler kolekcija rezervirana je za luxe cool ekipu

Slavni luksuzni talijanski brend Moncler, koji je prije nekoliko sezona u modu vratio puffer jakne, već se ranije udružio s Pharrellovim brendom Billionaire Boys Club, no sada je prvi put ostvarena suradnja poznatog glazbenika i dizajnera kao pojedinca s tom kućom.

PROČITAJTE: Moncler jakna Carrie Bradshaw napokon nam vraća TV modnu divu kakvu poznajemo

Premda cijene iz kolaboracije Pharrell Williams i Moncler nisu nimalo pristupačne, jasno je da će ove komade nositi slavni s cool faktorom. Jakne, prsluke i kape iz ove kolekcije sigurno će oduševiti brojne repere, ali i celebrityje kao što su Justin Bieber i njegova supruga Hailey.

Pharrell Williams i Moncler_ 01 Pharrell Williams i Moncler_ 01 Pharrell Williams i Moncler_ 01

Suradnja Pharrell Williams i Moncler inspirirana je glampingom

Baš kao i Pharrellove pjesme, i moda koju stvara uvijek je originalna i zanimljiva. Komadi koje je kreirao u suradnji s brendom Moncler inspirirani su glampingom, odnosno trendom glamuroznog kampiranja, a mnogi od njih mogu se transformirati na razne načine. Deka se tako pretvara u plašt, a puffer jakne u prsluke kojima se džepovi mogu skidati po želji.

Pharrell Williams i Moncler_ 01

Uz jakne, zvijezda kolekcije svakako bi mogli postati bucket šeširi izrađeni od istog materijala kao i legendarne Moncler jakne.

Pharrell Williams i Moncler_ 01

 

druge vijesti