Slavni brend New Balance izbacio dva parfema: Mirišu poput svježih tenisica

Legendarni New Balance izbacio je dva mirisa koja će oduševiti sneakerheadove - ako ih se uspiju dočepati.

19 prosinca 2023

New Balance parfem NEW BALANCE
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Vruća novost u svijetu tenisica ovih dana je parfem New Balance koji stiže u dvije varijante, u sklopu linije pod nazivom Distilled. Suprotno mišljenju mnogih, dva parfema pod nazivima Court i Original nisu namijenjena osvježavanju tenisica već njihovim vlasnicima. Target su originalni sneakerheadovi koji najviše od svega vole osjetiti miris novih tenisica, svježih i čistih, ravno iz kutije.

New Balance parfem

Mirisna linija slavnog brenda New Balance donosi mirise koji mirišu kao “nove tenisice”, no to je naravno samo ideja – oba mirisa sadrže zanimljive i osvježavajuće note i sasvim su nosivi. Nešto poput priče o parfemu koji miriši poput plaže koju je Kramer iz Seinfelda predstavio u toj kultnoj seriji, a koji mu je slavno “ukrao” Calvin Klein.

New Balance parfem stiže u retro pakiranju

Premda je proteklih nekoliko godina popularniji no ikad, brend New Balance osnovan je 1906. godine u Bostonu, s naglaskom na izumu fleksibilnog potplata koji stopalima pruža udobnost. Šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća New Balance tenisice bile su popularna obuća za trčanje, nakon čega su u osamdesetima postale i dio cool outfita užurbanih Amerikanaca, a pogotovo stanovnika Bostona, koji su ih nosili uz trenirke, traperice mrkva kroja i balonere.

Zatim su u sklopu “dad shoes” trenda tenisice New Balance postale prepoznatljiva oznaka sneakerheadova koji se uistinu razumiju u svijet tenisica da bi prije nekoliko godina ušle u mainstream svijet na velika vrata, kad su ljepotu kultnog modela 550 prepoznale modne influencerice s društvenih mreža te postale jedan od najpoželjnijih brendova tenisica za one koji žele biti u trendu.

New Balance parfem

Parfem New Balance “Court” i parfem New Balance “Original” ponovno se obraćaju pravim znalcima što dokazuje i retro ambalaža, koja podsjeća na muške parfeme iz kasnih osamdesetih i ranih devedesetih.

New Balance parfem

Uz note kao što su pačuli, sandalovina i borovnice, ovi parfemi, točnije, toaletne vode, sadrže mirisne note gume i pamuka (“pamučnih čarapa”) pa se tako priča o svježim tenisicama zaista slaže s mirisima. Genijalno, zar ne?

Gdje kupiti New Balance parfem?

Na žalost, dva mirisa iz linije Distilled uistinu su rezervirani za prave obožavatelje brenda New Balance, i to one koji žive u Australiji.

New Balance parfem

 

Moći će ih kupiti samo prvih 100 kupaca koji stignu na otvorenje novog New Balance dućana koji će vrata otvoriti danas, 19. 12. 2023. no fanovi se nadaju da će i obožavatelji tenisica s ovim poznatim potpisom iz cijelog svijeta dobiti šansu.

druge vijesti