Nakit Kate Middleton razočarao najvažnije ljude u svijetu mode

Kate Middleton često nosi pristupačan nakit, što je izazvalo brojne kritike.

27 srpnja 2023

KATE MIDDLETON NAKIT GLAVNA FOTKA FOTO: PROFIMEDIA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Princeza Kate Middleton optužena je da nosi “razočaravajući” nakit, no obožavatelji popularnih brendova ne bi se složili – često promovira pristupačnu kupovinu koja omogućuje njezinim fanovima da oponašaju njezin stil.

Nakit Kate Middleton razočarao bivšu urednicu Voguea

Kate Middleton nakit

BAFTA – naušnice iz Zare 18 funtiFOTO: PROFIMEDIA

Bivša međunarodna urednica Voguea, Suzy Menkes, optužila je Kate Middleton da djeluje ravnodušno prema kolekciji rijetkih i dragocjenih dragulja koje ima privilegiju nositi te da nema isti entuzijazam prema nakitu kao njezina svekrva Camilla.

kate middleton nakit

London – Accesorizze naušnice 2.10 funtiFOTO: GETTYIMAGES

No, Kate Middleton je i dalje dokazala da zna kombinirati različite brendove, često kombinirajući dizajnerske odjevne kombinacije s jednostavnijim naušnicama.

Kate Middleton nakit

Westminster Abbey – Accesorizze naušnice 14 funtiFOTO: PROFIMEDIA

Bilo da prisustvuje događajima poput BAFTA-e ili pozdravlja važne osobe, princeza je viđena s nakitom iz Zare, H&M-a i Accessorize-a.

Kate Middleton nakit

Dublin – H&M naušnice 6 funtiFOTO: PROFIMEDIA

Početkom ove godine princeza Kate Middleton viđena je kako nosi naušnice vrijedne osamnaest funti iz Zare, koje je uparila s haljinom Alexander McQueen.

Par zlatnih naušnica s cvjetnim detaljima koštao je manje od dvadeset funti.

Kate Middleton nakit

London – ASOS naušnice manje od 20 funtiFOTO: PROFIMEDIA

Kate Middleton stigla je na božićni koncert u Westminster Abbeyu u prosincu izgledajući besprijekorno, noseći tamnocrvenu kaput-haljinu, koju je vjerojatno dizajnirao londonski dizajner Eponine.

Promatrači kraljevskih događanja su primijetili kako je za događaj ‘Together at Christmas’ nosila naušnicame s padajućim rubinima.

Nakit Kate Middleton najčešće je pristupačan nakit iz poznatih high street brendova

kate middleton nakit

Bradford – Zeen naušnice manje od 5 funtiFOTO: PROFIMEDIA

Kate Middleton, koja voli povoljne stvari, kupila ih je u Accessorizeu za četrnaest funti, te ih je uparila s usklađenim rukavicama, torbicom i cipelama tamnocrvene boje.

kate middleton nakit

Hampton Court Palace – Accessorize naušniceFOTO: PROFIMEDIA

Na drugoj prigodi, tijekom lansiranja kampanje “Take Action on Addiction” 2021. godine, viđena je kako nosi par naušnica s zlatnim pozlatom od četrnaest karatnog zlata iz online trgovine ASOS, koje također koštaju manje od dvadeset funti.

kate middleton nakit

Islamabad – Zeen naušniceFOTO: PROFIMEDIA

Uparila ih je s crvenom suknjom Christopher Kane iznosa 845 funti i džemperom Ralph Lauren od 225 funti.

Izgleda da Kate Middleton svojom ljubavlju prema high street brendovima inspirira i druge članove kraljevske obitelji, jer je kraljica Camilla također preuzela nekoliko njezinih navika.

kate middleton nakit

Back to Nature festival – Accessorize naušnice 5 funtiFOTO: PROFIMEDIA

Kate Middleton viđena je i kako podržava manje brendove, uključujući Zeen, a nosila je nekoliko šarenih naušnica koje su koštale manje od pet funti.

Iako je često fotografirana u modnim dodacima high street brendova, sveukupna vrijednost njezine garderobe znatno je porasla 2022. godine.

Nosila je odjeću sveukupnog iznosa od 176.664 funti u godini pandemije, a taj iznos uključen je u njezin proračun za obavljanje kraljevske dužnosti. Za razliku od 2021. godine, kada je na odjeću potrošiča 48.845 funti. Ovo je razlika s velikim troškom.

Međutim, nastavila je nositi neke od svojih starijih, omiljenih komada, uključujući komade iz Zare, Hobbsa i Manga.

druge vijesti