Najljepše haljine ovog proljeća dolaze iz radionice Diane Viljevac

Dolaskom proljeća i toplih sunčanih dana, baš kao i priroda, mijenja se i naša garderoba, a želja za osvježenjem garderobnog ormara ide ukorak s brojnim svečanim prigodama, ali i neobaveznim druženjima kojih smo itekako željni nakon duge hladne zime koju uglavnom provedemo u toplini doma.

16 travnja 2024

Diana Viljevac
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Diana Viljevac, dizajnerica bez čijih haljina žene više ne mogu zamisliti važne prigode, i za ovu toplu sezonu pripremila je kolekciju koja plijeni pažnju svojom kreativnošću, ali i vrhunskom izvedbom.

Diana Viljevac

U elegantnoj minimalističkoj proljetnoj kolekciji dizajnerice poznate po izrazito ženstvenim kreacijama tako možete pronaći  lepršave haljine od mnogima omiljene ljetne tkanine – viskoze, osvježene ženstvenim, nježnim koloritom i dizajnom koji odiše prepoznatljivim potpisom, a istovremeno je potpuno drugačiji od svih haljina iz prošlih kolekcija. Neke od haljina osvježene su samo senzualnim prorezima pa i u tamnim bojama postižu dinamičan izgled, dok je dio kolekcije prožet jednostavnom elegancijom dodatno naglašen naborima i formom koja naglašava figuru. Zaokret se događa kroz modele jednostavnih silueta ali dinamičnih boja, a riječ je uglavnom o dugim haljinama, savršenima za ljetna vjenčanja. Ipak, kolekcijom dominiraju midi haljine, a složit ćete se da je upravo midi idealna dužine za sve dnevne i večernje prigode.

Diana Viljevac

Vrhunac ove divne kolekcije su haljine s ručno izrađenim ukrasima, besprijekorno odrađenog dizajna kako bi se istaknula ženstvenost i detaljima koji svakoj dami koja je odjene daje specifičan modni identitet.

Diana Viljevac

Kod odabira boja, Viljevac ostaje vjerna monokromatskoj harmoniji po kojoj je i prepoznatljiva, budući da vjeruje da takav pristup ženama daje mogućnost vrlo malim intervencijama u vidu modnih dodataka pretvoriti kreaciju iz nevjerojatno elegantne u onu koja je nosiva u svakodnevnim prilikama. Posebno mjesto u kolekciji zasigurno zauzimaju i statement modeli, koji uz suptilnu pomoć ručno rađenih detalja, haljine pretvaraju u mala umjetnička djela. I u proljetno/ljetnoj kolekciji Dijane Viljevac, korištena je mnogima omiljena čipka te dodaci od romantičnog tila i jedno posebno iznenađenje – mini haljina podcrtana vintage notama, a oplemenjena raskošnim cvjetnim uzorkom.

Diana Viljevac

Dodatno se inspirirati za predstojeću sezonu,  možete u salonu Dijane Viljevac u Dežmanovoj 4, na web shopu www.dianaviljevac.com , i na društvenim mrežama.

Diana Viljevac

Diana Viljevac

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024