Modna razglednica iz Zadra otkriva nevjerojatnu priču o Torbi i dalmatineru

Dalmatinci - tko ih ne voli? Njihove elegantne točke i šarmantna osobnost čine ih prepoznatljivim simbolom Dalmacije. Inspirirani njihovom ljepotom i elegancijom, odlučili smo stvoriti kolekciju koja će proslaviti sve što oni predstavljaju.

01 srpnja 2024

Razglednica iz Zadra
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Svaka torbica iz kolekcije “Razglednica iz Zadra” ručno je izrađena od nautičke eko kože – materijala koji je elegantan, izdržljiv i ekološki prihvatljiv. Inspiraciju smo pronašli u psu dalmatincu Pago, predivnim psima koji su simbol Dalmacije, i željeli smo tu ljepotu prenijeti u svaki komad naše kolekcije. Svaka torbica spaja našu strast za ručnim radom s estetikom koju predstavljaju dalmatinci.

Zamislite šetnju zadarskom rivom uz vašeg voljenog psa, dok na ramenu nosite torbicu koja privlači poglede svojim jedinstvenim dizajnom. Svaki komad u ovoj kolekciji izrađen je s istom pažnjom i predanošću kojom se uzgajaju i brinu o psima dalmatincima. Naše torbice nisu samo modni dodatak; one nose sa sobom priču.

Razglednica iz Zadra

U svaku torbicu iz kolekcije “Razglednica iz Zadra” utkan je dio povijesti, mora, kulture i ljudi Zadra. Ovaj spoj tradicije i suvremene umjetnosti donosi vam više od obične torbice – donosi vam djelić bogate baštine Dalmacije.

Razglednica iz Zadra

Naša suradnja s dalmatincem Pagom simbolizira savršenu harmoniju tradicionalnih vrijednosti i modernog dizajna. Neka vam “Razglednica iz Zadra” pokaže kako moda može biti ukorijenjena u tradiciji, a istovremeno inspirirana ljepotama sadašnjosti. Naše torbice pričaju priču o Dalmaciji – njezinim pejzažima, moru i ljudima.

Kroz ovu kolekciju, nastojimo spojiti najbolje od dvaju svjetova: trajnu ljepotu dalmatinca i majstorstvo ručne izrade torbica. Svaka naša torbica zrači jedinstvenošću, baš kao dalmatinac Pago sa svojim prepoznatljivim točkama. Ove torbice su stvorene za žene koje cijene kvalitetu, eleganciju i priču koja ih prati kamo god krenule.

Razglednica iz Zadra

Ponosni smo na ovaj projekt jer vjerujemo da tradicija ima veliko značenje u suvremenom svijetu. Naše torbice izrađene su s ljubavlju i posvećenošću, baš kao što se tisućama godina čuvaju nasljeđe i predivni krajolici Dalmacije. Svaki detalj pažljivo je biran kako bi vam pružio proizvod koji spaja funkcionalnost i ljepotu.

Razglednica iz Zadra

Kad idući put budete birali modni dodatak, sjetite se “Razglednice iz Zadra”. Odaberite komad koji ne samo da nadopunjuje vaš stil, već nosi sa sobom i djelić bogate dalmatinske tradicije.

Pridružite nam se u očuvanju kulture i uživanju u modernom, sofisticiranom dizajnu. Neka vaša nova torbica bude simbol snage, ljepote i istinske elegancije, baš kao i pas dalmatinac Pago koji je bio naša inspiracija.

Razglednica iz Zadra

Zahvaljujemo vam što ste dio naše priče – priče o ljubavi prema Dalmaciji, tradiciji i vrhunskom dizajnu. Svaki put kad nosite našu torbicu, nosite sa sobom dio te predivne priče i zajedno nastavljamo graditi naslijeđe koje ćemo ponosno prenijeti idućim generacijama.

druge vijesti