Ostvaruju se snovi Lauren Sanchez: Uz pomoć Anne Wintour sprema se za Met galu

Ultimativna čast je uopće biti pozvan na Met galu, a kad se još tome doda pomoć same Anne Wintour - zajamčeno je iskustvo iz snova.

29 travnja 2024

Lauren Sanchez na Met gali PROFIMEDIA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Život poduzetnice Lauren Sanchez bio je glamurozan i prije no što se u nju zaljubio jedan od najbogatijih muškaraca svijeta, no otkako je uplovila u vezu s osnivačem Amazona, razina luksuza popela se na bajkovitu razinu. Zaručnica Jeffa Bezosa nije dobila samo pozivnicu za ultimativni modni event koji se jednom godišnje održava u slavnom njujorškom muzeju Metropolitan Museum of Art, a na koji mnoge slavne osobe nikad nisu pozvane, već i ultimativno iskustvo koje će joj pružiti čelična lady svijeta mode – Anna Wintour. Naime, Lauren Sanchez na Met gali zablistat će uz pomoć Anne Wintour, a slavnim stepenicama s crvenim tepihom prošetat će ruku pod ruku sa svojim zaručnikom.

Lauren Sanchez na Met gali

Lauren Sanchez na Met gali pojavit će se u haljini koju će za nju odabrati Anna Wintour

54-godišnja Lauren Sanchez, koja je bila milijunašica i prije no što je upoznala Jeffa Bezosa, bit će, kako se čini, zvijezda gale 6. svibnja 2024.

PROČITAJTE: Uspon Lauren Sanchez – Od disleksične djevojke koja je bila ‘prevelika’ za stjuardesu do uspješne novinarke i zaručnice milijardera

Prema riječima modne novinarke Amy O’Dell, glavna urednica Voguea odredit će što će Lauren Sánchez odjenuti za pojavljivanje na gali na kojoj se svake godine pojavljuju samo oni koje Anna Wintour smatra bitnima.

“Anna Wintour osobno pomaže Lauren Sánchezu pri odabiru haljine” izjavila je i dodala da je Anna “birala između kreacija Oscara de la Rente i još dva dizajnera.”

Anna Wintour i Lauren Sanchez već su surađivale

Ova vijest neke je iznenadila no ne i modne znalce koji znaju da su se Lauren Sanchez i Jeff Bezos nedavno pojavili na naslovnici modne biblije Vogue, kada su po prvi put surađivali s legendarnom Annom.

Tada je, navodno, slavna urednica ponudila svoju pomoć oko izbora haljine za Met galu, a šuška se da će bivšoj novinarki koja ima vlastiti biznis za fotoreportaže iz helikoptera, biti savjetnik i na nadolazećem vjenčanju za Jeffa Bezosa.

Lauren Sanchez na Met gali

druge vijesti