Jeste li spremni usporiti? Nakon ludog Barbie ljeta, Versace predlaže stroge krojeve

Ovog ljeta sve je ružičasto, no ako je vjerovati modnoj kući Versace, nakon Barbie manije očekuje nas strogo poslovna jesen.

31 srpnja 2023

Kampanja Versace F/W 2023/2024 VERSACE
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Drži li vas još “ružičasta groznica” ili je nakon izlaska filma Barbie vaše oduševljenje tom bojom napokon malo splasnulo.

2023. donijela nam je mnogo modnih trendova među kojima su najzapaženiji bili pomalo kičasti hitovi iz dvijetisućitih, upečatljive boje poput ljubičaste i zelene te naravno, Barbiecore, koji već nekoliko godina oduševljava svijet.

Nakon ludog Barbie ljeta, vrijeme je za moćnu no decentnu jesen, upozoravaju modni dizajneri na čelu s modnom kućom Versace koja je upravo izbacila atipičnu kampanju za sezonu jesen/zima 2023./2024.

Versace na scenu vraća crnu boju

Premda se sam brend Versace oduvijek povezuje sa šarenilom, glasnim glamurom i upečatljivim uzorcima, nova kolekcija prava je suprotnost svemu navedenom.

Nakon što je u suradnji s Dua Lipom izbacila odličnu ljetnu kolekciju prepunu leptira i glamuroznih retro modela, Donatella Versace odlučila se za modni zaokret i u svojoj novoj kampanji predstavila jednostavnost i crnu boju.

Kampanja Versace F/W 2023/2024

Na crno bijelim fotografijama možemo vidjeti modele odjevene u savršeno skrojene crne kostime, s prepoznatljivim Versace gumbima te “opremljene” najfinijim modnim dodacima u crnoj boji koje ova modna kuća nudi.

Modeli Gigi Hadid i Adut Akech zvijezde su kampanje koja pokazuje koliko moćna može biti jednostavnost.

Kampanja modne kuće Versace za jesen/zimu 2023./2024. odaje počast klasičnoj modi iz Milana te nasljeđu samog brenda.

Kampanja Versace F/W 2023/2024

“Ova kampanja slavi sve što volim kod brenda Versace: snagu, vrhunske krojeve, stav. Volim crno-bijele slike koje stvarno prikazuju siluetu sezone i slike u boji koje kolekciju oživljavaju u srcu Milana. Modeli su se na setu osjećali snažno, osnaženo i žestoko – upravo onako kako biste se trebali osjećati kada nosite Versace”, izjavila je Donatella Versace.

Ovom kampanjom, brend Versace naglašava još jedan nadolazeći trend

Voljeli ih ili mrzili kad su prvi put bile u modi, cipele i čizme izuzetno dugog špica se vraćaju, a dokaz tome je i najnovija kampanja modne kuće Versace u kojoj modeli nose isključivo taj model cipela, koji je bio jako popularan sredinom dvijetisućitih godina.

Hoćete li se i vi na jesen prikloniti moćnoj crnoj boji ili ostati u lepršavom šarenilu?

 

druge vijesti