Ova kolekcija torbi s domaćim potpisom priziva proljeće

Dizajnerica Iva Tuđa predstavila je kolekciju torbu koja savršeno spaja svakodnevnu funkcionalnost i bezvremensku eleganciju.

15 travnja 2024

Iva Tuđa torbe
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a s njim i brojne nove modne kolekcije koje pozivaju na svjež pristup ovosezonskom odijevanju. Jedna od takvih vedrih kolekcija dolazi s potpisom hrvatske dizajnerice Ive Tuđe. Njezina kolekcija torbi naziva “Into the Blue” savršen je spoj svakodnevne funkcionalnosti i svevremenske elegancije, osmišljena u vedrom, proljetnom koloritu koji lako nadopunjuje svaki stilski look. Od iskričave tirkizne, preko klasične “kroko” crne pa sve do bijele posute šarenim “spray” uzorkom, izbora ne manjka i za najzahtjevnije zaljubljenice u modne dodatke.

Iva Tuđa torbe

“Kolekcija je nastajala spontano, razigrano, bez velikih kalkulacija. Dopustila sam trenutku inspiracije da me ponese, a rezultat su torbe koje odražavaju užitak stvaranja. Prvenstveno su ženstvene, ali zaokružene zrelošću koja se očitava u odabiru formi i materijala”, ispričala nam je dizajnerica Iva Tuđa. A na pitanje kakvu je ženu zamišljala da nosi njen dizajn, kaže ”Ta žena može biti bilo tko. Voljela bih da odabir moje torbe bude baš kao i najbolje stvari u životu  – stvar trenutka, spontan i neopterećen”.

Iva Tuđa torbe

Nakon višegodišnjeg izbivanja s modne scene, Iva priznaje kako je vrijeme provedeno na drugim projektima van modne industrije bilo kreativno produktivno pa su tako ideje skupljene u tom razdoblju napokon dobile formu u obliku ove kolekcije. Modeli Ivinih torba dolaze u pet oblika koji variraju od praktične tote torbe i neodoljivo šarmantnog bucket baga pa sve do za clutch torbe, spremne za večernji izlazak. Svi modeli ručno su rađeni od najkvalitetnije teleće kože koja uz pravilnu njegu može trajati zaista vječno. 

Iva Tuđa torbe

Više informacija potražite na službenom Instagram i Facebook profilu brenda.

Iva Tuđa torbe

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024