Nema žene koja se nije okrenula za Vanninim cipelama na moru

Hrvatska pjevačica Vanna poznata je kao obožavateljica dizajnerskih štikli, a plave Valentino cipele u kojima je prošetala sigurno su privukle brojne poglede.

10 lipnja 2024

Vanna cipele Valentino hello magazine croatia hrvatska Valentino cipele INSTAGRAM: @VANNA_MUSIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Svaka žena ima jedan detalj koji smatra svojim zaštitnim znakom i okosnicom svog prepoznatljivog modnog stila. U slučaju pjevačice Vanne, to su zanimljive cipele s potpeticama. Hrvatska pjevačica Vanna poznata je kao obožavateljica dizajnerskih štikli, a plave Valentino cipele u kojima je prošetala na moru sigurno su privukle brojne poglede. Ovih dana hrvatska pjevačka zvijezda voli nositi optimističnu plavu boju pa ne čudi što je odabrala svjetlu nijansu za šetnju uz predivno jadransko plavetnilo.

Vanna cipele Valentino hello magazine croatia hrvatska Valentino cipele

Valentino cipele u prepoznatljivom modelu odlično pristaju uz plisiranu haljinu

U pravom morskom izdanju, Vanna je najavila svoje pojavljivanje na Melodijama Jadrana i festivalu San Sustipanske noći, uz zadovoljni osmjeh na licu.

PROČITAJTE: Što Beyonce, Ariana Grande i Vanna imaju zajedničko? Ove cipele s potpeticom od 16 centimetara

Plisiranu haljinu s volanima potpisuje modni brend Ulla Johnson, a Valentino cipele u modelu Napa stižu u boji koju ta modna kuća opisuje kao “vodeno nebo”.

Vanna cipele Valentino hello magazine croatia hrvatska Valentino cipele

Vanna se za HELLO! Croatia raspričala o svojoj ljubavi prema cipelama

“Često isprobavam cipele, stalno ih tražim, jednostavno su mi bitne za posao. Ponekad tako isprobavajući ih, konstatiram da mi nisu najudobnije i onda mi prodavač ili prodavačica kažu  ‘Pa tih nekoliko minuta koliko pjevate u njima možete izdržati’. E, upravo suprotno – moraju mi biti i bar donekle udobne jer ako nisu, pokvare mi i dojam i zadovoljstvo i interpretaciju i raspoloženje”, rekla nam je Vanna

Vanna cipele Valentino hello magazine croatia hrvatska Valentino cipele

“Klasičan sam broj 38, imam najobičnije moguće stopalo i stanem u svakakav oblik cipele i baš zato ne želim kupovati one samo atraktivne cipele, nego se želim u njima osjećati dobro i sa samopouzdanjem.”

druge vijesti