Uvijek u trendu: Lidija Lešić ima odličnu ideju kako stilski osvježiti klasičnu bijelu košulju

Na Instagram profilu Lidije Lešić uvijek možemo pronaći inspiraciju za zanimljiv outfit.

27 travnja 2023

Lidija Lešić INSTAGRAM: @LIDIJALESIC
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Elegantna bijela košulja vaš je omiljeni modni komad no više ne znate na koje je načine nositi? Poznata it-djevojka s Instagrama, Lidija Lešić ima odličnu ideju!

Hrvatska influencerica Lidija Lešić poznata je po prepoznatljivom stilu kojim uspješno spaja različite trendi komade pa je tako uvijek prepoznatljiva i svoja.

Na profil ove magistre prava rado odlazimo po inspiraciju, a prije nekoliko dana iznenadila nas je odličnom idejom za osvježavanje klasične bijele košulje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Lešić (@lidijalesic)

 

Uz maxi suknju, koja je ponovno hit, Lidija je iskombinirala bijelu košulju preko koje je odjenula namreškani top bez naramenica te tako stvorila zanimljivu proljetnu kombinaciju koja je udobna i elegantna.

Ova ideja može se iskoristiti pri stvaranju dnevnih i večernjih kombinacija, a idealna je za hladnije proljetne dane u kojima još nismo spremni u potpunosti se razgolititi, a ipak želimo malo osvježenja u svojoj garderobi.

 

Kako bismo vas inspirirali na malu modnu avanturu koja uključuje spajanje ljetnog topića s bijelom košuljom, pronašli smo dva atraktivna komada iz najnovijih kolekcija popularnih high street trgovina.

Hello! prijedlog: 

Bež top, H&M

Bež top s prugama, H&M

Bijela košulja od lana, Zara

druge vijesti