Tina Walme ima odličnu ideju kako nositi tajice kao glamurozni dnevni outfit

Profesionalnoj plesačici Tini Walme tajice su svakodnevni dio garderobe, a u novoj objavi pokazala je kako ih dobro nosi i izvan dvorane.

11 svibnja 2024

Tina Walme u tajicama INSTAGRAM: @WALME.TINA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska plesačica Tina Walme oduševljava plesnim pokretima na sceni, a svojim modnim stilom i raskošnim frizurama u stvarnom životu. Lijepa supruga glumca Marka Petrića, na čiji Instagram profil mnoge djevojke vole zaviriti kako bi pronašle inspiraciju za outfit, make up look ili frizuru, objavila je novu fotku koja izgleda kao da je dio nekog modnog editorijala poznatog magazina. Na njoj atraktivna Tina Walme u tajicama hoda po željezničkom kolodvoru te zrači samopouzdanjem dok kreće u nove avanture.

 

Tina Walme u tajicama izgleda fantastično

“I’m ready to leave, ciao, mamma, ciao”, napisala je Tina Walme uz fotografiju s outfitom kojim pokazuje kako dobro tajice mogu izgledati i izvan dvorane.

PROČITAJTE: Kad Domenica i Tina Walme zaplešu nitko ne može skinuti pogled

Tina Walme u tajicama s lagano zvonolikim nogavicama izgleda opasno dobro, a kombinira ih uz topić iz pripadajućeg seta, bijele tenisice i neočekivani trend godine – pulover na ramenima.

Tina Walme u tajicama

Raskošna valovita frizura kao točka na i

Za posebnu dozu glamura u najnovijoj objavi Tine Walme zaslužna je glamurozna frizura s valovima isfeniranim u holivudskom stilu.

Sigurni smo da nema glave koja se na kolodvoru nije okrenula za zanosnom hrvatskom plesačicom.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024