Tatjana Jurić u Parizu nosi hit modni detalj

Poznata hrvatska voditeljica trenutno se nalazi u Francuskoj. Tatjana Jurić u Parizu nosi hit modni detalj kojem popularnost ne prestaje rasti.

22 rujna 2023

Tatjana Jurić u Parizu INSTAGRAM: @TATJANA_JURIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ovo ljeto puno je uzbuđenja za voditeljicu Tatjanu Jurić. Poznata voditeljica s radija i TV ekrana nedavno je zablistala na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, a nakon kraćeg predaha u Hrvatskoj spakirala je kofere i krenula put Francuske.

PROČITAJTE: Ova tvrtka nudi Emily in Paris putovanje, i to je još jedan razlog da uplatimo loto

Tatjana Jurić u Parizu blista u svom prepoznatljivom ženstvenom stilu, a nama je za oko zapeo detalj koji rado nose brojne trendi djevojke.

Tatjana Jurić u Parizu nosi elegantne outfite u crnoj i bijeloj boji

Poznata voditeljica u Parizu je na putovanju s jednom slavnom tvrtkom koja proizvodi pjenušac, a s njezinih Instagram storija možemo vidjeti da dress code nalaže kombinacije u bijeloj i crnoj boji.

Tatjana Jurić u Parizu

Za večernju prigodu Tatjana Jurić u Parizu je odjenula crno odijelo sa šljokicama svog omiljenog hrvatskog modnog dvojca eNVy Room, čiju je kreaciju nedavno nosila i u Veneciji.

Tada je na crvenom tepihu izgledala glamurozno u dugačkoj, uskoj haljini sa srcolikim izrezom, koja je također bila izrađena od svjetlucavog materijala.

Chic u Parizu

Za obilazak Pariza po danu i atraktivan event s očaravajućim pogledom, Tatjana je odjenula dugačku bijelu haljinu s tankim crnim prugama koju je upotpunila svojim zaštitnim znakom, crvenim ružem, i hit modnim detaljem – bucket šeširom.

Tatjana Jurić u Parizu

Šešir koji Tatjana Jurić u Parizu nosi tijekom dana, nosit će se i nadolazeće sezone

Bucket šeširi bili su veliki trend dvijetisućitih, a zatim su na dulje vrijeme nestali s modne mape. U modu su se vratili prije nekoliko godina, a njihova popularnost od tada nije prestala rasti.

Ovog ljeta modne kolekcije brendova visoke mode, kao i high street dućana bile su pune sličnih šešira, a njihova vladavina nastavit će se i na jesen, kad će na scenu stupiti bucket šeširi od vodootpornih i nešto konkretnijih materijala.

Tatjana Jurić u Parizu

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, serija, filmova, glazbe, putovanja, kraljevskih dvora, vjenčanja i tehnologije, čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti