Tara Thaller u haljini Diane Viljevac pokazala kako se odjenuti za crveni tepih

Mlada glumica oduševila je svojom pojavom na glamjroznom eventu u Zagrebu, u haljini s hrvatskim potpisom.

24 studenoga 2023

Tara Thaller u haljini Diane Viljevac INSTAGRAM: @TARATHALLER
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uvijek izvrsno odjevena, mlada hrvatska glumica Tara Thaller oduševila je svojim nedavnim pojavljivanjem na jednom glamuroznom eventu u Zagrebu, na kojem se okupila krema hrvatskog javnog života. Tara Thaller u haljini Diane Viljevac pokazala je kako se odjenuti za crveni tepih te zablistati na crvenom tepihu u pravom holivudskom stilu.

Efektna crvena haljina i odličan make up look lijepe Tare privlačili su pažnju svih posjetitelja eventa na koji je glumica stigla u pratnji plesača Matea Cvenića.

Tara Thaller u haljini Diane Viljevac

Tara Thaller u haljini Diane Viljevac očitala modnu lekciju

Za pojavljivanje na eventu Tara Thaller je odabrala atraktivnu haljinu iz najnovije kolekcije poznate hrvatske dizajnerice Diane Viljevac. Glamurozna haljina u modelu anemona dostupna je u tamnoplavoj i zelenoj boji, a dizajnerica svojim klijentima nudi i opciju s tilom na suknji ili bez tila.

Tara Thaller u haljini Diane Viljevac

Haljina Anemona je zanimljiva zbog kroja koji laska ženskoj figuri, ali i zbog ručno izrađenih detalja s crnim biserima, koji stvaraju poseban efekt.

Tara Thaller u haljini Diane Viljevac

Tara Thaller u haljini Diane Viljevac, sa zalizanom frizurom i make up lookom s crvenim ružem okretala je glave, a njezin partner Mateo izgledao je markantno u sivom odjelu sa zanimljivim vezanjem u obliku trenirke na hlačama i crnoj majici.

Plesni pokreti na crvenom tepihu

Ljubavna priča Tare Thaller i Matea Cvenića započela je na pripremama showa “Ples sa zvijezdama”, a par i danas voli zaplesati.

Na crvenom tepihu eventa demonstrirali su nekoliko plesnih pokreta i romantično spuštanje koji je oduševilo njihove fanove na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

druge vijesti