Fanovi je usporedili s Monicom Bellucci: Alka Vuica kao vamp žena u haljini koja je osvojila i Severinu

"Monica, sakrij se", napisali su pratitelji Instagram profila Alke Vuice uz najnovije fotografije na kojima hrvatska glazbenica izgleda nevjerojatno.

18 lipnja 2024

Alka Vuica čipkasta haljina Matije Vuice Severina hello magazine croatia hrvatska haljina Alke Vuice INSTAGRAM: @ALKA.VUICA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatska glazbenica Alka Vuica poznata je po svojim tekstovima, seksi glasu i odvažnom modnom stilu. Ovih dana lijepa Hrvatica sve češće nosi ženstvene haljine koje nemaju rok trajanja, a koje podsjećaju na stil vamp žena iz retro talijanskih filmova. Najnovijom objavom na kojoj pozira u nevjerojatnoj čipkastoj haljini koja seže do koljena, Alka Vuica očarala je pratitelje na Instagramu koji su u komentarima nanizali same pohvale te pjevačicu čak usporedili s Monicom Bellucci. Haljina Alke Vuice kreacija je poznate hrvatske dizajnerice, a fanovi Severine sigurno su je prepoznali na prvu jer ju je i ona nosila u jednoj poznatoj prigodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Sve je u obitelji: Haljina Alke Vuice nosi slavni potpis njezine sestrične

“Ima jedna ulica kojom ne prolazim, ali mi ulazi u sne…”, napisala je Alka Vuica uz video montažu s nekoliko fotografija na kojima blista u čipkastoj haljini, crnim cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama i sunčanim naočalama.

PROČITAJTE: Sinonim glamura – Jelena Glišić u haljini Matije Vuice zablistala na prestižnom glazbenom događanju

Haljina Alke Vuice nosi potpis slavne hrvatske dizajnerice, njezine sestrične Matije Vuice, a Alkine je fanove oduševila.

“Monica, sakrij se. Posebno lijepa Alka”, “Žena koja ne stari” i “Kako je lijepa ova dama”, samo su neke od pohvala koje su Alkini pratitelji na Instagramu nanizali u komentarima.

Seksi čipkastu haljinu Severina je nosila u Dubrovniku

Atraktivnu haljinu koja privlači poglede prije 10 godina je odjenula i slavna regionalna zvijezda Severina za snimanje na Stradunu.

Tada su Dubrovnikom prošetali svećenici i časne sestre pa su sasvim spontano nastale fotografije koje su mnoge podsjetile na prizore iz filma “Malena”.

 

druge vijesti