Jedna lasta ne čini proljeće, no jedan detalj može svaki outfit transformirati u proljetni

Zbog Vanninih novih fotografija, bacili smo se u potragu za jednim damskim modnim dodatkom.

04 travnja 2024

Proljetni stil Vanna Proljetni stil Vanna
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jeste li već napunili ormar lepršavom novom garderobom ili još pokušavate odgonetnuti kako će izgledati vaš ovogodišnji proljetni stil? Modne avanture vezane za toplije dane ne moraju nužno značiti i obnavljanje kompletne garderobe već se mogu ostvariti uz nadopunjavanje postojećeg asortimana s nekoliko zanimljivih detalja koji mogu podići baš svaki outfit.

Uvijek elegantna i dotjerana pjevačica Vanna dobro zna da mali stilski pomaci mogu napraviti veliku razliku, a svojim nas je novim fotografijama inspirirala da se bacimo u potragu za ženstvenim šalom u pastelnim nijansama.

Proljetni stil Vanna

Vanna zna – za proljetni stil dovoljno je samo nekoliko šarmantnih detalja

Cijenjena hrvatska pjevačica od samog početka karijere odana je damskom stilu u kojem prevladavaju mini haljine, cipele s visokim potpeticama, damski kompletići i zanimljivi modni detalji u upečatljivim bojama.

PROČITAJTE: Vanna za HELLO! – Preponosna sam što Hrvati slave Novu uz Tek je 12 sati, a uvijek pojačam kad čujem Curu s kvarta

Na najnovijim fotografijama nosi atraktivan bijeli komplet širokih hlača i bluze koji je upotpunila bijelim salonkama i atraktivnim šalom s cvjetnim uzorkom koji plijeni pažnju.

Proljetni stil Vanna

“Kad dođe sunce i proljeće, ima da ste mi spremni”, napisala je Vanna uz prizore na kojima pozira u svojoj novoj go-to kombinaciji za sunčane dane.

Proljetni stil Vanna

Kako sve možete vezati svileni šal?

Sviđa vam se ideja o šalu u nježnim bojama proljeća, no ne znate kako ga vezati i nositi?

Evo nekoliko zgodnih ideja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zornitsa Ivova (@gossipstyle)

druge vijesti