Kakva noć! Mirela Forić Srna u baršunastom odijelu pogledala prestižnu reviju u Londonu

Mirela Forić Srna pogledala je cruise reviju kuće Gucci na kojoj su se pojavile i Kate Moss, Dua Lipa, Solange i Salma Hayek.

21 svibnja 2024

Mirela Forić Srna na reviji Gucci hello magazine croatia hrvatska Gucci cruise 2024 INSTGARAM: @MIRELAFORIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U Londonu su se proteklih dana prikazivale modne revije na kojima su slavne i manje slavne kuće predstavile svoje viđenje cruise kolekcija za iduću godinu. Jedna od najprestižnijih modnih revija bila je ona modne kuće Gucci, koja se održala u muzeju Tate Modern Museum, a koju je imala prilike pogledati i hrvatska poduzetnica Mirela Forić Srna. Mirela Forić Srna na reviji Gucci sjedila je u redovima koji su bili puni modnih kritičara i slavnih lica iz svijeta showbiznisa među kojima su se isticali Kate Moss i kći Lila, Salma Hayek, Dua Lipa, Paul Mescal i Solange.

Mirela Forić Srna na reviji Gucci zablistala je u crvenom odijelu

Chic poduzetnica na reviju slavne modne kuće zaputila se odjevena u crveno žensko odijelo od baršuna koje je sigurno privlačilo pažnju.

PROČITAJTE: 61-godišnja Demi Moore oduševila u crnoj haljini na crvenom tepihu

Elegantno odijelo Mirela Forić Srna upotpunila je bijelom košuljom, bež lakiranim salonkama i crnom Gucci torbicom u modelu Horsebit.

Mirela Forić Srna na reviji Gucci hello magazine croatia hrvatska Gucci cruise 2024

Upečatljive zlatne naušnice i crni profinjeni sat upotpunili su ovu kombinaciju.

Mirela Forić Srna na reviji Gucci hello magazine croatia hrvatska Gucci cruise 2024

Mirela Forić Srna na reviji Gucci pogledala je reviju koju je dizajnirao Sabato de Sarno

Sabato de Sarno, kreativni direktor modne kuće Gucci, koji je palicu preuzeo 2023. godine, dizajnirao je novu cruise kolekciju za 2025. godinu, u kojoj se klasične Gucci siluete i krojevi spajaju s novim idejama.

Ženstvene haljine s ombre efektom u kolekciji se isprepliću sa strogim kratkim kožnatim kaputićima, pussy bow bluzama, mini haljinama u stilu šezdesetih i opuštenijim lookovima u kojima vodeću riječ imaju baggy traperice s tratinčicama i ogrtači sa sitnim resicama.

Pogledajte!

druge vijesti