Presudni modni trenutak: Ova minica Anju Alavanju Viljevac posebno veseli, evo i zašto

Poput mnogih žena koje vole nositi haljine, Anja Alavanja zna koji je presudni trenutak u godini.

09 veljače 2024

Anja Alavanja Viljevac crvena haljina minica proljeće noge hello magazine croatia hrvatska mini haljina Anje Alavanje INSTAGRAM: @ANJA_ALAVANJAVILJEVAC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sve žene koje vole nositi mini haljine, suknje i hlačice dobro znaju koje se vrijeme u godini uvijek s nestrpljenjem čeka. Riječ je, naravno, o prvim sunčanim danima u godini i temperaturama koje dozvoljavaju izlazak bez najlonki, a ova varljiva veljača i to nam je donijela. Mini haljina Anje Alavanje Viljevac kao stvorena je za uživanje na suncu, a lijepa voditeljica odlučila je posvetiti joj i objavu na Instagramu.

Evo zašto ju je posebno razveselila!

Mini haljina Anje Alavanje Viljevac stiže u boji koja joj odlično stoji

Popularna hrvatska voditeljica u vrijeme blagdana već je oduševila u vatreno crvenoj haljini koju je izabrala za romantični izlazak sa suprugom.

Plavokosa mama troje mališana, kojoj ta boja odlično stoji, još je jednom zablistala u crvenoj boji, ovaj put u dnevnoj varijanti.

Anja Alavanja Viljevac crvena haljina minica proljeće noge hello magazine croatia hrvatska mini haljina Anje Alavanje

Anja Alavanja Viljevac objavila je dvije fotografije na kojima pozira ispred kuće odjevena u crvenu mini haljinu s dugačkim rukavima i dolčevitom, a koja ističe njezinu vitku figuru i noge – bez najlonki.

Crvena mini haljina Anje Alavanje Viljevac izgleda odlično u spoju s tamnoplavim blejzerom, bijelim soknama i tenisicama popularnog brenda Golden Goose.

Zgodna mama outfit je zaokružila crvenim ružem i oversized sunčanim naočalama.

Veljača, kreveljača: zaključila je u svom prepoznatljivom stilu Anja Alavanja Viljevac

Voditeljica koja je na društvenim mrežama poznata po svojim zanimljivim dosjetkama i komentarima s kojima se mnogi mogu poistovjetiti nije mogla sakriti veselje vezano za sunčane dane koji su joj omogućili ovakvo razodijevanje.

“Vjesnici proljeća iliti jedne gole noge ne čine proljeće. Veljača kreveljača”, napisala je u svom prepoznatljivom stilu.

druge vijesti