Uskočila na trend koji obožavaju strane zvijezde: Indira u najlonkama sa svjetlucavim detaljima u Frankfurtu

Chrissy Teigen, Sydney Sweeney i Kendnall Jenner također smo već vidjeli u ovakvom izdanju, a sad ga je za nastup u Frankfurtu isprobala i poznata hrvatska pjevačica.

07 ožujka 2024

Indira u najlonkama INSTAGRAM: @INDIRALEVAK
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Trend nošenja najlonki i gaćica visokog struka već je dugo poznatu u svijetu showbiznisa i viđen na koncertima Beyonce, Kylie Minogue i Dua Lipe, a u posljednje vrijeme slavne dame u tom neobičnom looku stižu i na crveni tepih, gostovanja u emisijama i u restorane. Chrissy Teigen, Sydney Sweeney i Kendall Jenner također smo već vidjeli u ovakvom izdanju, a sad ga je za nastup u Frankfurtu isprobala i poznata hrvatska pjevačica. Indira u najlonkama sa svjetlucavim detaljima oduševila je publiku u Njemačkoj, gdje se s veseljem dočekuje svaki rasplesani nastup energične hrvatske zvijezde.

Evo kako je Indira isfurala poznati svjetski trend.

Indira u najlonkama sa štrasom zapalila Frankfurt

U prozirnom outfitu sa svjetlucavim detaljima Indira je proplesala noć u Frankfurtu gdje je izvele brojne svoje hitove, kao i neke pjesme drugih izvođača čije tekstove svi dobro znaju.

PROČITAJTE: Ovaj hibridni odjevni komad nije za svakoga no Indira ga odlično nosi

Indira je preko prozirnog kompleta odjenula oversized crni prsluk koji je remenom strukirala kako bi dobila siluetu pješčanog sata.

Izazovni look upotpunila je asimetričnom frizurom i žarko crvenim ružem koji je njezin zaštitni znak kad je make up u pitanju.

Nezaboravna noć i rasplesane noge Indire Levak osvanule na profilu domaće zvijezde

Među objavama s kojih možemo vidjeti kako je Indira u najlonkama sa svjetlucavim detaljima podigla okupljenu publiku na noge ističe se i snimka njezinih rasplesanih nogu koje nikad ne staju tijekom nastupa, a zbog čega su Indiru često prozivali hrvatskom Tinom Turner kad je ples u pitanju.

 

druge vijesti