Nešto je divlje u zraku: Svi domaći celebrityji oduševljeni su s povratkom ovog trenda

Bilo da ga nose u mob wife stilu ili uz Y2K vibre, domaći celebrityji već obožavaju trend koji će tek zavladati gradskim asfaltom.

27 ožujka 2024

hrvatski influenceri animal print
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Animal print, odnosno životinjski uzorak, najavljen je kao veliki hit za proljeće 2024. godine, a brojni hrvatski celebrityji očito su dobili memo. Bilo da ga nose u “mob wife” stilu ili uz Y2K vibre, domaći celebrityji već obožavaju trend koji će tek zavladati gradskim asfaltom, što se jasno moglo vidjeti na jednom velikom eventu održanom u Zagrebu na koji su brojna poznata lica stigla u outfitima na kojima su prevladavali divlji uzorci.

Poznati Hrvati i Hrvatice cijelu su se večer zabavljali odjeveni u komade s leopardskim, zmijskim i zebrastim uzorcima, a dežurni fotografi zabilježili su najbolje odjevne kombinacije koje je bilo teško ne uočiti.

Evo koje je sve poznate osobe oduševio veliki modni hit za proljeće 2024.

Sad je i službeno: It-cure i dečki nose animal print

Nakon što je u svijetu mode zahvaljujući Tik Toku doslovce eksplodirao trend pod nazivom “mob wife” bogato inspiriran outfitima iz serije “Sopranosi“, poznate influencerice sa Sofijom Richie na čelu, predstavile su hlače s leopardskim uzorkom kao vrući trend za nadolazeće toplije dane.

PROČITAJTE: Htjeli ili ne, ove “ružne cipele” vrući su trend za proljeće, a Adriana Ćaleta Car odlično ih nosi

Na valovima mode iz dvijetisućitih, na modnu scenu doplovili su i ostali uzorci koje modni znalci od milja nazivaju animal print, a to su luksuzni uzorak krokodilske kože, odvažna zebra i zavodljiva zmija.

Evo koje su uzorke za svoj party outfit ovog tjedna odabrala poznata domaća lica!

Lucija Lugomer

hrvatski influenceri animal print

TOMA, Antonija Šola i Alen Bičević

hrvatski influenceri animal print

Edina Pršić Babić

hrvatski influenceri animal print

Ivan Milić

hrvatski influenceri animal print

Dora Martinović

 

Marko Cuccurin

hrvatski influenceri animal print

Renata Sopek

hrvatski influenceri animal print

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024