Sve o haljini koju je Eva Longoria nosila na proslavi 50. rođendana prijateljice Victorije Beckham

Vraćaju li se slip haljine u modu?

23 travnja 2024

crna haljina Eve Longorije PROFIMEDIA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zabava u povodu 50. rođendana Victorije Beckham bila je uistinu spektakularna, a na njoj su se pojavile brojne poznate osobe, uključujući najbolji prijateljicu same slavljenice – Evu Longoriju. Seksi crna haljina Eve Longorije, u kojoj je zablistala poput prave holivudske dive, privukla je veliku pažnju, a mnogi su primijetili da zgodna celebrity mama ovih dana izgleda bolje no ikad prije.

Zanosna Eva Longoria stigla je u privatni klub Oswald’s, gdje je Victoria slavila rođendan, odjevena u očaravajuću slip haljinu s čipkastim detaljima koju je upotpunila trendi frizurom koju su ove godine brojne zvijezde nosile na dodjeli nagrada Oscar te najpopularnijim make up lookom u stilu devedesetih.

crna haljina Eve Longorije

Haljina Eve Longorije stigla je uz iznenađenje

Lijepa Eva na zabavu je stigla odjevena u haljinu zbog koje su se okretale glave, a koja je bila još fatalnija kad se ona sama okrenula.

PROČITAJTE: Nakon tuluma za 50. rođendan David na leđima iznio Victoriju s partyja

Haljina Eve Longorije s prozirnom asimetričnom čipkastom aplikacijom naglasila je njezinu vitku, ženstvenu liniju, a  kad se okrenula sve je iznenadio dubok prorez i njegovana gola leđa.

crna haljina Eve Longorije

Uz ovakvu zavodljivu haljinu Eva je odabrala raspuštenu kosu sa zalizanim prednjim dijelom i make up look sa smeđim ružem.

Kad su se Eva Longoria i Victoria Beckham sprijateljile?

Eva Longoria i Victoria Beckham najbolje su prijateljice dugi niz godina.

Upoznale su se 2007. godine kad su se Victoria i njezin suprug David preselili u Los Angeles zbog njegove nogometne karijere i od tada su njih dvije nerazdvojne.

 

Eva Longoria Victoria Beckham hello magazine croatia hrvatska haljina Eve Longorije

Eva Longoria i Victoria Beckham 2008. godinePROFIMEDIA

“Bile smo nerazdvojne od početka, mislim, ona je najduhovitije ljudsko biće – najljupkija, najljubaznija, najvjernija prijateljica koju možete poželjeti.”, izjavila je Eva Longoria jednom te tako opisala njihovo prijateljstvo.

Toliko su bliske da se Eva Longoria čak smatra počasnom Spice Girl. “Ja sam potajno peta, Spicy Spice”, često govori.

crna haljina Eve Longorije

druge vijesti