Anja Alavanja Viljevac upravo je isfurala najljepšu ogrlicu s inicijalima i sad i mi želimo istu

Kako se prije nismo sjetili ovog moćnog spoja dva kultna modela nakita?

27 ožujka 2024

Anja Alavanja nakit hello magazine croatia hrvatska ogrlica s inicijalima INSTAGRAM: @ANJA_ALAVANJAVILJEVAC
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Nakon što je u seriji “Seks i grad” Carrie Bradshaw prvi put osvanula s ogrlicom s imenom Carrie oko vrata, ogrlice s imenima postale su veliki hit, baš poput ogrlica s inicijalima među ženama koje su oko vrata ipak preferirale nositi samo jedno slovo. U najpopularnijoj izvedbi, ogrlica s inicijalima dolazi uz tanak lančić od zlata ili srebra, a Anja Alavanja Viljevac ima fantastičnu ideju kako taj popularni nakit podići na novi nivo.

Uvijek dotjerana i elegantna, Anja Alavanja Viljevac svako malo nas inspirira sa svog Instagram profila, a sada nas je podsjetila kako dobro može izgledati spoj dva kultna komada nakita.

Anja Alavanja nakit hello magazine croatia hrvatska ogrlica s inicijalima

Ogrlica s inicijalima u izvedbi Anje Alavanje uistinu je posebna

Lijepa hrvatska voditeljica objavila je fotografiju na kojoj pozira odjevena u tamni outfit koji je odabrala za izlazak, a koji je u isto vrijeme bezvremenski i originalan.

PROČITAJTE: Pravi Faca zaista postoji, a Carrie nikad ne nosi lak – Seks i grad činjenice koje ne znaju čak ni superfanovi

Uz dekoltiranu crnu majicu, Anja Alavanja Viljevac odjenula je crni blejzer, a taj je jednostavan outfit upotpunila slavnom Gucci torbicom Marmont te ogrlicom koja plijeni pažnju.

 

Ogrlica s inicijalima Anje Alavanje Viljevac spoj je ogrlice s perlama i velikog zlatnog privjeska sa slovom A, što je svakako zgodna ideja za chic personalizirani nakit kojim je lako izdvojiti se iz mase.

“Opis slike; čekajući čašu vina utorkom navečer. Thank you, sister”, napisala je u svom duhovitom stilu Anja Alavanja Viljevac uz fotografiju koja ostavlja bez daha.

Anja već nosi jedan make up trend koji će se uskoro vratiti u modu

Nakon duge vladavine neutralnih nijansi i opsesije svjetlosmeđim bojama za usne, na scenu se vraća ruž boje fuksije što je prva najavila ultimativna trendseterica, pjevačica Rihanna.

Anji Alavanji Viljevac žarko ružičasti ruž odlično stoji, pogotovo u kombinaciji s potpuno crnim outfitom.

druge vijesti