Ženski prsluk ne odlazi nikamo ni ove sezone, a Branka Bebić Krstulović fantastično ga nosi

Chic poduzetnica još je jednom pokazala kako briljirati u formalnoj večernjoj prigodi.

28 svibnja 2024

Ženski prsluk Branke Bebić Krstulović INSTAGRAM: @PR365STUDIO
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ženski prsluk bio je ultimativni hit prošlog ljeta, no to ne znači da ga trebate pospremiti na dno ormara, zajedno sa zimskom garderobom. Taj chic komad ove se sezone možda ne nalazi na samom vrhu top ljestvica kad su trendovi u pitanju, no svakako je još uvijek poželjan, pogotovo ako želite stvoriti outfit koji će u isto vrijeme izgledati poslovno, ženstveno i modno napredno. Ženski prsluk u spoju s hlačama ili suknjom i u 2024. godini znak je istančanog ukusa, a na nedavnoj premijeri filma Ferrari u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, Branka Bebić Krstulović pokazala nam je kako ga nositi u sivom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PR 365 Studio (@pr365studio)

Ženski prsluk Branke Bebić Krstulović pun je pogodak

Poznata poduzetnica blista pri svakom pojavljivanju na crvenom tepihu, a za ovu je prigodu odabrala sivi ženski prsluk koji je sigurno privukao zadivljene poglede svih okupljenih žena.

PROČITAJTE: Jedna ovakva bluza pretvorit će vas u modnu zvijezdu proljeća

Branka Bebić Krstulović osvanula je u duljoj verziji dobro poznatog modela prsluka bez naramenica duljine do ispod bokova, koji stiže u spoju sa širokim hlačama od istog materijala.

Ovaj predivni ženski prsluk nosi prestižni potpis

Sivi ženski prsluk, za kojim su se okretale glave dio je kompleta koji potpisuje modni brend Gucci, no to nisu jedina dva komada s tim potpisom koje je te večeri nosila hrvatska poduzetnica.

Uz bijele cipele u špic, Branka Bebić Krstulović ponijela je i slavnu torbu Gucci Horsebit koja ima kultni status u svijetu torbica.

druge vijesti