Je li Lana Klingor Mihić upravo otkrila najglamurozniji način za nošenje bikinija ovog ljeta?

Ovaj detalj brojne su poznate Hrvatice isfurale na haljinama, topovima i blejzerima tijekom proljeća, a sada se preselio na kupaće kostime.

17 lipnja 2024

Lana Klingor Mihić hello magazine croatia hrvatska bikini Lane Klingor Mihić INSTAGRAM: @LANATHEKLINGOR
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ovog ljeta u modi su razni krojevi kupaćih kostima, a među popularnijima su oni u crnoj boji. Bikini Lane Klingor Mihić dokaz je da ta varijanta ne mora izgledati dosadno, dapače, može biti jako glamurozna i seksi i to zahvaljujući jednom ključnom detalju.

Ovaj detalj brojne su poznate Hrvatice isfurale na haljinama, topovima i blejzerima tijekom proljeća, a sada se preselio i na kupaće kostime. Na novim fotkama Lane Klingor Mihić možemo vidjeti kako fantastično to izgleda.

Crni bikini Lane Klingor Mihić zanimljiv je pristup badićima u crnoj boji

Poznata hrvatska poduzetnica, influencerica i uzgajivačica pasa, Lana Klingor Mihić jedna je od onih sretnika koji imaju bazen u vlastitoj kući pa se sa suprugom i djevojčicama može osvježiti kad god poželi, a još bolje od toga – može i raditi s bazena, u kupaćem kostimu.

PROČITAJTE: Lana Klingor Mihić ne vjeruje što joj je suprug rekao – Nek sam i to doživjela

Lana Klingor Mihić, koja je ove godine itekako stesala figuru, objavila je nove fotografije s bazena na kojima pozira odjevena u crni dvodijelni kostim s minijaturnim gaćicama i grudnjakom s košaricama, koji izgleda nevjerojatno dobro zahvaljujući bijelom cvijetu.

Lana Klingor Mihić hello magazine croatia hrvatska bikini Lane Klingor Mihić

Ovakvi kupaći kostimi ove su godine vrlo popularni na društvenim mrežama, a priču o malom crnom badiću itekako podižu na novu razinu.

Lana Klingor Mihić ovako provodi petak

Fotkama u kupaćem kostimu koji ostavlja bez daha, Lana Klingor Mihić otkrila je kako izgleda njezin tipični petak ove sezone.

Lana Klingor Mihić hello magazine croatia hrvatska bikini Lane Klingor Mihić

“Petkom ovako, malo radno, malo uz bazen! Kako vi provodite svoj petak?”, napisala je poznata influencerica.

Lana Klingor Mihić hello magazine croatia hrvatska bikini Lane Klingor Mihić

Lagali bismo kad bismo rekli da nismo bar malo ljubomorni…

druge vijesti