Karla Zelić upravo je odjenula bikini rezerviran za it cure

Da se bikini u svom klasičnom obliku ovog ljeta vraća na velika vrata, već smo shvatili. Karla Zelić ima ideju kako taj kultni kroj podići na novu razinu.

27 svibnja 2024

Karla Zelić bikini srebrni hello magazine croatia hrvatska bikini Karle Zelić INSTAGRAM: @superbabekillah
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jeste li spremni biti “ta djevojka” na plaži ove godine? Da se bikini u svom klasičnom obliku ovog ljeta vraća na velika vrata, već smo shvatili, no poznata hrvatska influencerica ima ideju kako taj kultni kroj podići na novu razinu. Bikini Karle Zelić u srebrnom izdanju odlična je alternativa neutralnim i cvjetnim varijantama koje ćemo nadolazeće sezone posvuda viđati, a kao stvoren je za nošenje od plaže do after partyja na plaži.

Srebrni bikini Karle Zelić apsolutno je u skladu s njezinim stilom

Atraktivni srebrni bikini Karle Zelić poznata influencerica odjenula je za žensko druženje s prijateljicama i kolegicama, a njime je još jednom pokazala svoj istančan modni stil.

PROČITAJTE: Stigli su prvi kupaći kostimi za 2024. – Ovo su najbolji od najboljih!

“Babewatch on duty”, napisala je uz fotografije s kojih možemo vidjeti da je u top formi i spremna za ljeto, a i da je na druženje s curama ponijela retro fotoaparat u Y2K stilu.

Karla Zelić bikini srebrni hello magazine croatia hrvatska bikini Karle Zelić

Srebrna boja ljetna je miljenica brojnih poznatih modnih kuća

Srebrni bikini kao stvoren je za sve koji se žele istaknuti na plaži te u svoju ljetnu garderobu unijeti dašak luksuza na cool način.

Srebrne dvodijelne i jednodijelne badiće u svojim su kolekcijama  već predstavile modne kuće Dolce&Gabbana, Mugler, Balmain, Renia Olga i Norma Kamali, a svoju verziju “srebra za užarene dane” predstavio je i popularni skandinavski brend Ganni.

druge vijesti