HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Marko Milošević, poznati beogradski pjesnik održat će večer poezije u Zagrebu, u Peronu 16, 25. ožujka s početkom u 20 sati. Njegove su pjesme postale sinonim za duboku emotivnu povezanost između stvaranja i slušanja, zagovara kult govorenja poezije i živi susret sa svojom publikom. Njegova jedinstvena filozofija naglašava tajanstvene telepatije između pjesnika i slušatelja, gradeći most između riječi i osjećanja.

Pjesnik Marko Milošević

Njegovi rimovani stihovi, često u formi soneta, govore o svakodnevnim ljudskim temama kao što su ljubav, obitelj ili prolaznost života, bave se promišljanjima kako živjeti ljudski dostojanstveno, kako reagirati na sve nevolje koje čovjeka u životu snalaze, kako odgajati djecu itd. Miloševićeva poezija je jednostavna i čitka, razumljiva i jasna, a često suosjećajna, na primjer kada piše o Oliveru Dragojeviću ili o djevojčici Ana Mariji koja je bila žrtva potresa u Zagrebu.

Poezija Marka Miloševića razgalit će vam srce i oplemeniti dušu jer je iskrena, sirova, nedotjerana, najtočnija istina Markovog bića, u kojoj ćete zasigurno naći i dio sebe.

Pjesnik Marko Milošević

Markove stihove govorili su mnogi regionalno poznati glumci i glumice, a ovoga puta na sceni će mu se pridružiti naš poznati glumac Tarik Filipović, uz pratnju na gitari Denisa Uroševića.

Ukoliko još niste osigurali svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju u Peronu 16, požurite po svoju ulaznicu na eventim.hr

Pjesnik Marko Milošević

druge vijesti