HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Glazbenik Kevin Parker, najpoznatiji po tome što stoji iza projekta Tame Impala, progovorio je o suradnji s Dua Lipom na njezinom novom albumu.

U profilu Rolling Stonea o Dua Lipi, australski glazbenik podijelio je iskustva o radu s jednom od najvećih pop-zvijezda današnjice, nazvavši je iznimno “pedantnom“.

Njezino uređivanje je brutalno”, kaže Parker, otkrivajući da su, primjerice, glavnom singlu, “Houdini”, trebali mjeseci usavršavanja. “Često bih zastao i rekao: ‘O, ne, nećemo to brisati, to je sjajan stih!'”

Ali sat vremena kasnije, imali bismo nešto što ne mogu zamisliti da nije u pjesmi.”

Tame Impala ispričao je koliko je Dua Lipa stroga kada radi na pjesmama

Dua Lipa se složila s Parkerovom ocjenom: “Mislim da ne postoji ni jedna pjesma na ovom albumu kojoj se nisam vratila i željela je preispitati, usavršiti, promijeniti i još malo raditi na njoj, kopati malo dublje i vidjeti hoćemo li moći ići dalje.” Čini se da se isplatilo; prema profilu, svaki suradnik s kojim je radila “oduševljeno govori” o njezinoj “kemiji i kohezivnosti“.

Pjevačica bi trebala objaviti svoju novu pjesmu ‘Training Season‘ 15. veljače ove godine. Dua Lipa je najavila su će na nadolazeći “psihodelični-pop album” utjecali bendovi Primal Scream i Massive Attack.

Tame Impala suradnik je Dua Lipe na njezinom novom, sirovom albumu

Također je okarakterizirala nadolazeći album kao “sirov“: “Želim uhvatiti bit mladosti i slobode i zabave i jednostavno dopustiti da se stvari dogode, bile one dobre ili loše“, objasnila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Podsjećamo, Dua Lipa, jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, ove će godine prvi put nastupiti u Hrvatskoj. Britanska pjevačica albanskoga podrijetla imat će dva koncerta u pulskoj Areni, i to 8. i 9. lipnja.

druge vijesti