HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music sa zadovoljstvom najavljuju kako će se nedavno odgođeni Stingov koncert održati 27. svibnja 2024. u Areni Zagreb. Podsjetimo, Sting, 17-erostruki dobitnik nagrade Grammy, trebao je nastupiti u zagrebačkoj Areni 21. ožujka, u sklopu svoje hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje omiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere u grupi The Police, ili kao solo izvođač.

Okarakteriziran kao “majstorska izvedba od početka do kraja”, koncert “vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme”, uz “hitove poput “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” i “Demolition Man” i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

PROČITAJTE: Severina se vraća u Rijeku

Nakon rasprodane šestodnevne rezidencije u londonskom Palladiumu, The Times je My Songs proglasio “majstorskim tečajem”; “Sting ostaje nedvojbeno vješt izvođač sa zlatnim katalogom pjesama”. The Telegraph je koncert opisao kao “rijetku poslasticu”, a The Guardian je Stinga hvalio kao “gotovo besprijekornog” s “uzvišenom pop alkemijom”. Specijalni gost i predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.

PROČITAJTE: Ed Sheeran po prvi puta dolazi u Hrvatsku i to na zagrebački Hipodrom 10. kolovoza 2024. godine

Sting je krajem prošle godine objavio hvaljeni album The Bridge koji predstavlja različite faze i stilove njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična glazbu i folk. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima.

PROČITAJTE: Severina dolazi osvojiti Zadar!

Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od ovog petka, 24. studenog. Sve ostale informacije o turneji i Fan Clubu mogu se pronaći na službenoj stranici www.sting.com. Ulaznice kupljene za otkazani nastup, valjane su za novi datum događanja.

druge vijesti