HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Novi singl “Ona“, jedne od najtalentiranijih mladih pjevačica Stefany, snažna je pjesma o prevarenim ženama. Pjesmu autora Nenada Ninčevića i u aranžmanu Mihovila Šoštarića Lockrooma, Stefany će premijerno izvesti na 71. Zagrebačkom festivalu.

Mlada glazbenica za pjesmu kaže da predstavlja jednu moćniju, samouvjerenu i drugačiju Stefany kojoj se, otkad je počela vjerovati u sebe i svoje vrijednosti, događaju najbolje stvari.

“Volim kad glazba ima smisao i poruku, pa je tako i s ovom pjesmom. Tema je to o kojoj razgovaramo samo s najboljim prijateljima i zbog koje mnoge od nas izgube samopouzdanje i vjeru u sebe, a ne bi trebale”, rekla je Stefany.

Pjesma je posvećena prevarenoj ženi te slavi njezinu snagu i nosi dublju poruku o samopouzdanju. Poruku upotpunjuje energičan spot snimljen na zagrebačkim ulicama u režiji Darija Lepoglavca.

Stefany je zasjala na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Sretnih dana dat’ će Bog” te donijela osvježavajuću dozu optimizma i vjere u bolju budućnost. Kroz pjesmu je ispričala i priču o nadi, vjeri u dobro, prijateljstvu i ljubavi koja uvijek pobjeđuje.

druge vijesti