HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Prošlotjedna gužva koja je nastala na dan Severininog koncerta ispred zagrebačkog kluba Mint, dala je naslutiti kako će klub biti premal za sve one koji su željeli prisustvovati najiščekivanijem prednovogodišnjem koncertu ovog popularnog zagrebačkog odredišta. Upravo zato, mnoge je razveselila vijest o drugom, dodatnom, datumu najveće regionalne zvijezde Severine.

severina najveća regionalna zvijezda

Sinoć je tako, pred ponovno rasprodanim klubom, uz stihove ‘Ovo će biti dobra noć, predosjećam’ Severina još jednom izašla pred goste Minta, među kojima je bio i Luka Modrić sa suprugom Vanjom, dok su neki, samo zbog koncerta, došli čak i iz Beograda.

PROČITAJTE: Najveća regionalna zvijezda Severina uputila je najljepšu poruku svojim fanovima

Kao i uvijek do sada, Severina je i ovog puta, za oba nastupa u Mintu, pripremila poseban repertoar, koji uključuje pjesme koje ne izvodi često na koncertima. No, zbog specifičnog ambijenta kluba, pjesme poput ‘Tridesete’, ‘Imaš pravo’, ‘Ostavljena’, ‘Pogled ispod obrva’ te ‘Šta me sad pitaš šta mi je’, savršeno su se uklopile u atmosferu…

severina najveća regionalna zvijezda

Pred Severinom su i dva novogodišnja nastupa u Crnoj Gori – doček Nove godine na glavnom gradskom trgu u Kotoru te 02. siječnja nastup u hotelu Splendid u Budvi.

PROČITAJTE: Kapetan Vatrenih razdragao Severinu – Pjevačica izgrlila Luku Modrića na koncertu u Mintu

Nakon toga, slijedi joj nastavak aktualne dvoranske turneje – 10. veljače u Rijeci (Dvorana mladosti) te 13. travnja u Zadru (Športski centar Višnjik).

severina najveća regionalna zvijezda

druge vijesti