HELLO
Stipe Vukšić
Ed Sheeran možda je jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih glazbenika današnjice, ali Rod Stewart se ne slaže s time. U nedavnome intervjuu za Times 79-godišnja rock legenda podijelila je svoje mišljenje o tome kako napisati bezvremenske pjesme, a govorio je i o umjetnicima u usponu za koje smatra da pišu pjesme koje će izdržati test vremena. Nažalost po Sheerana, ne misli da je on jedan od njih.

Rod Stewart ne zna nijednu pjesmu Eda Sheerana, a za ovog Britanca misli da je talentiran

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Ezra (@george_ezra)

Tijekom intervjua, Roda su pitali smatra li da bilo koji suvremeni glazbenik imao pjesme koje će trajati generacijama. Gledao je u prazno dok se pokušavao sjetiti. “Misliš poput ‘Maggie May’? Pjesme koje će se svirati za 50 godina?” upitao je novinara. “Sviđa mi se onaj… ne mogu mu se sjetiti imena. Sjajan je. Dobro radi. On je Britanac, stvarno talentiran i njegove pjesme će se čuti.”

Dok se legendarni roker pokušavala prisjetiti imena autora pjesme, novinar je predložio pjevača hita “Shape of You”, no Rod je pokazao da ne samo da to nije onaj na koga misli, već da ga ni ne voli. “Ne, ne Ed, ne znam nijednu njegovu pjesmu“, rekao je.

U slučaju da se pitate na koga je Rod mislio, bio je to pjevač i tekstopisac George Ezra. Zamijetio je njegovu pjesmu “Shotgun“. “Mislim da on piše stvarno nevjerojatne pjesme“, rekao je. “Bit će tu još neko vrijeme.”

Rod Stewart ga možda ne voli, ali Eminem je dobar prijatelj s Edom Sheeranom

Iako Rod možda nije Edov obožavatelj, mnogi jesu, čak i oni izvan svijeta popa.

Na Sheeranovom koncertu u Detroitu gost iznenađenja bio je ni više ni manje nego Slim ShadyEminem osobno. Bog rapa izveo je svoj hit „Stan“ dok je Ed pjevao refren, a zatim i svoj najpoznatiji hit “Lose Yourself“. Reper i pop zvijezda surađivali su na pjesmi “River“ iz 2017.

druge vijesti