HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Varanje je način na koji kukavice izlaze, a nevjera psihološki oštećuje drugu osobu, ali s druge strane slomljena srca često proizvedu vraški dobru glazbu. Ne kažemo da volimo kada glazbenici dožive prevaru, ali istina je da su prekidi doveli do brojnih klasika.

Bilo da ste prevareni ili ste prevarili, ovo je lista za vas. Ove pjesme mogu vam poslužiti i kao lijek i kao pokora. Nastavite s oporavkom u harmoniji ili razmislite o tome što se dogodilo.

Sparan, olujan soundtrack o ranoj uzbudljivosti varanja – to je ono što nam je Billie dala s “Billie Bossa Nova”. Zapamtite, uzbudljivost neće potrajati, a imamo još 19 pjesama da to i dokažemo.

Evo krivnje. “You Know I’m No Good” Amy Winehouse jedna je od njezinih najboljih pjesama, a to ne kažemo olako.

Sjajna pjesma najpopularnije pjevačice na svijetu, koju je izvedba na turneji Eras Tour učinila još boljom. “Illicit Affairs” dolazi s njezinog albuma Folklore iz 2020. i govori o, naravno, tajnim ljubavnicima. Pjesma je također podsjetnik da ako ste “drugi” ne znači da ćete proći bez boli.

Ne radi se baš o varanju, već o bijesu zbog prevare. U pjesmi Miranda Lambert pjeva o  osveti nad nasilnim bivšim dečkom. Iako ne odobravamo nasilje, odobravamo terapeutske učinke ove pjesme.

Najljuća pjesma s posljednjeg albuma Miley Cyrus Endless Summer Vacation je “Muddy Feet”.

Vjerujemo da bi neki student mogao napisati diplomski rad o vrijednosti ove rane Rihannine pjesme i pripadajućeg glazbenog videa koji predstavlja značajan trenutak u djetinjstvu svih nas.

Britanski umjetnici Anne-Marie i Aitch surađivali su na ovoj pjesmi koja kritizira prevarante koji svoju krivnju skrivaju pod riječima kao što su “lud” i “psiho”. Neka nikad ne upoznaju trenutak mira.

Ova pjesma sa SZA-inog albuma CTRL istražuje nesigurnost koja može nastupiti nakon što ste prevareni ili nakon što ste bili u lošoj vezi.

Olivia Rodrigo ima previše srceparajućih balada koje možete izabrati, s temom nevjere koja se provlači kroz pjesme kao što su “Favorite Crime” i “Deja Vu”, ali njezina najokretnija himna o izdaji je “Traitor” s prvog albuma SOUR.

Jedna od Whitneyinih najboljih pjesama, “It’s Not Right But It’s Okay” dolazi s njenog albuma My Love Is Your Love iz 1998. Također, nemojte se ljutiti na nas ako kažemo da je verzija ove pjesme iz serije Glee stvarno dobra. Potražite i nju.

Ova je pjesma toliko dobra da smo zbog nje skoro oprostili Usheru što okolo širi herpes.

Album Lemonade pun je pjesama o varanju, a naš je izbor ova.

druge vijesti